Mainos
Mainos
Samassa liemessä
Keskiviikkoisin klo 20
Lisätiedot

Ruoka-alan taiturit Meri-Tuuli Väntsi ja Pipsa Hurmerinta ratkovat rennon rempseällä otteella arkipäiväisiä ruokahaasteita, kääntäen ongelmat maukkaiksi erävoitoiksi. Reseptien lisäksi Pipsa ja Meri-Tuuli tarjoavat kotikokeille niksejä ja eväitä; kattaukset ja ruoka-annokset ovat näyttäviä, mutta ilon kautta tehtyjä.

Samassa liemessä

Meri-Tuuli Väntsi ja Pipsa Hurmerinta ratkovat ruokahaasteita uutuusohjelmassa: "Parhaat ideat syntyvät, kun katsoo mitä jääkaapista löytyy"

Samassa liemessä -ohjelmassa tutut energiset naiskokit antavat herkullisia vinkkejä arjen ruokahaasteiden voittamiseen! Samassa liemessä starttaa AVAlla 24.1. klo 20.

Ruoka-alan erikoistekijät Meri-Tuuli Väntsi ja Pipsa Hurmerinta ratkovat rennon rempseällä otteella arkipäiväisiä ruokahaasteita, kääntäen ongelmat maukkaiksi erävoitoiksi. Reseptien lisäksi Pipsa ja Meri-Tuuli tarjoavat kotikokeille niksejä ja eväitä; kattaukset ja ruoka-annokset ovat näyttäviä, mutta ilon kautta tehtyjä.

Samassa liemessä –ohjelmassa nähdään viikoittain vaihtuva teema. Tehdään ihanaa ruokaa. Ja syödään. Koko ajan.

Pipsa Hurmerinta

Pipsan motto keittiössä: Less is more, uskalla luottaa siihen, että valitsemasi raaka-aine on niin loistava, että sinun tarvitsee vain tukea sitä, ei muuttaa sitä.

Juontaja, kokki Pipsa Hurmerinta on tullut suurelle yleisölle tutuksi muun muassa Top Chef -ohjelman tiukkana tuomarina ja yhtenä huppusuositun Kokkisodan kokeista.

Mallinhommat veivät Pipsaa maailmalle yksitoista vuotta. New Yorkissa ja Pariisissa vietetty aika herätti myös kiinnostuksen erilaisia ruokakulttuureita ja kokkausta kohtaan. Mallinuran jälkeen ravintolakokiksi valmistunut Pipsa on nykyään ruoka-alan monitoiminainen, jolla on oma yritys, joka tuottaa sisältöä ruoka-alan yrityksille.

Tv-kokin tiukkisrooli istuu huonosti Pipsan omaan elämään, sillä hänellä on mutkaton suhde ruokaan ja kokkailuun. Kasvisruokaa suosivan Pipsan perheeseen kuuluu avomies ja pieni poika, jonka innoittamana syntyi myös hänen viimeisin keittokirja pienille ihmisille.

Meri-Tuuli Väntsi

Meri-Tuulin motto keittiössä: Parhaat ideat syntyvät, kun katsoo mitä jääkaapista löytyy.

Kaksi keittokirjaa julkaissut Meri-Tuuli Väntsi on useista tv-ohjelmista tuttu juontaja ja kokki, jolla on intohimoinen suhde ruokaan ja ruoan valmistukseen. Meri-Tuulin perheeseen kuuluu aviomies, pieni poika ja kaksi siiamilaista kissaa.

Matkustelua rakastavan Meri-Tuulin juuret ovat Portugalissa ja se näkyy myös hänen keitoksissaan. Rouhea ruoka valmistuu rennolla otteella mausteita ja mielikuvitusta käyttäen.

Yli 10 vuotta catering-yrittäjänä ja ruokastailistina tekevät Meri-Tuulista vahvan ruoka-alan ammattilaisen. Televisio- ja radiotyön ohella hän tekee ruokamainoksia ja sekä hoitaa kuvausjärjestelyjä eri asiakkaille.

Keväällä 2018 ilmestyy Pipsan ja Meri-Tuuli yhteinen Samassa liemessä -keittokirja.

Samassa liemessä starttaa AVAlla ja Katsomossa 24.1. klo 20.


 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme