Mainos
Mainos
Samassa liemessä
Keskiviikkoisin klo 20
Lisätiedot

Ruoka-alan taiturit Meri-Tuuli Väntsi ja Pipsa Hurmerinta ratkovat rennon rempseällä otteella arkipäiväisiä ruokahaasteita, kääntäen ongelmat maukkaiksi erävoitoiksi. Reseptien lisäksi Pipsa ja Meri-Tuuli tarjoavat kotikokeille niksejä ja eväitä; kattaukset ja ruoka-annokset ovat näyttäviä, mutta ilon kautta tehtyjä.

Samassa liemessä

Meri-Tuuli Väntsi ja Pipsa Hurmerinta yhdistävät voimansa uutuusohjelmassa: "Haluamme, että ruoassa on värejä"

Kokit Pipsa Hurmerinta ja Meri-Tuuli Väntsi yhdistävät pian voimansa AVAlla, kun keväällä starttaa heidän yhteinen ruokaohjelmansa Samassa Liemessä.

Valloittavat ruoanlaiton ammattilaiset, Pipsa Hurmerinta ja Meri-Tuuli Väntsi ilostuttavat suomalaisia keväällä 2018 AVAlla. Kaksikon Samassa liemessä -ruokaohjelmassa tullaan näkemään paljon värejä ja monipuolisia arkiherkkuja kasvisruoista liharuokiin.

– Me molemmat haluamme, että ruoassa on värejä ja tuoreita raaka-aineita, Väntsi valottaa kaksikon samankaltaista ajatuksia ruoan suhteen.

Väntsi ja Hurmerinta ovat ystäviä ja esimerkiksi ravintoloissa he ovat huomanneet vahvoja yhtäläisyyksiä mieliruoissaan. Tästäkin syystä kaksikko on innoissaan tulevasta ohjelmastaan.

– Meillä on aika samanlainen ruokafilosofia, jonka huomaa aina, kun menemme ravintolaan syömään. Pidämme aika samanlaisista asioista, Väntsi jatkaa.

Samassa Liemessä AVAlla keväällä 2018.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme