Mainos
Mainos
Sara La Fountain Australiassa
Maanantaisin klo 19.30
Lisätiedot

Sara La Fountain Australiassa on 9-osainen englanninkielinen sarja, jossa suomalaiskaunotar Sara La Fountain tutustuu australialaisiin erikoisuuksiin niin makujen kuin matkailunkin kantilta. Ainutlaatuinen ruokaretki ulottuu aivan maanosan pohjoisesta kolkasta eteläiseen Melbourneen.

La Fountain tunnetaan parhaiten televisiokokkina, mutta hänen uusimman sarjansa teemana ovat yhtälailla matkailu ja viihde. Ohjelmassa Sara muun muassa metsästää rapuja perinteisin aboriginaalien keinoin, vierailee helmenkasvatusfarmilla, tapaa australialaisia cowboyta ja nauttii Australian luonnosta eräoppaiden kanssa. 

Sara La Fountain Australiassa

Sara La Fountain seikkailee ja kokkaa Australiassa AVAlla 6.3. alkaen

Suomalais-amerikkalaisen Sara La Fountainin uusimmassa ohjelmassa sukelletaan Australian erikoisuuksiin matkailun ja ruuanlaiton parissa.

Sara La Fountain tunnetaan parhaiten televisiokokkina, mutta mallinakin toimineen naisen uusimman sarjan sisältö enemmänkin matkailua ja viihdettä kuin ruokaa, toki sitäkin on. Ohjelmassa Sara mm. metsästää rapuja perinteisin aboriginaali keinoin, vierailee helmenkasvatus farmilla, tapaa australialaisia cowboyta ja nauttii Australian luonnosta eräoppaiden kera. 

Vaikka Sara La Fountain on todellinen maailmankansalainen, tämä on hänen ensimmäinen matkansa Australiaan. Ohjelmassa nainen seikkailee sademetsässä, savanneilla, rämesuolla ja tutustuu myös hyvin perinteisiin ruokakulttuurikokemuksiin. 

– Tiedän, miten onnekas olen, kun minulla on mahdollisuus nähdä kaikki nämä paikat Australiassa, Sara iloitsee. 

Matka mantereelta toiselle mahdollistaa myös katsojalle avartavan kokemuksen. La Fountainin mukana ihaillaan henkeäsalpaavia maisemia, pieniä rustiikkisia yksityiskohtia ja päästään paikkoihin, joihin ei tavalliset turistit osaa hakeutua. 

Sara La Fountain on jo yli kymmenen vuoden ajan tehnyt hengästyttävän herkullista sisältöä niin tv-ohjelmien kuin keittokirjojen muodossa, sekä Suomessa että ulkomailla. Saran ensimmäinen oma ruokaohjelma oli 2005 MTV3-kanavalla startannut à la Sara. 

Vuosien varrella La Fountainilta on ilmestynyt yhteensä viisi kirjaa, ja hänen lukuisia tv-ohjelmiaan on esitetty tai esitetään yli 140 maassa. Tähtikokilla on myös ollut kollaboraatiohankkeita muun muassa Valion, Ehrmannin, Finlandia Vodkan ja Luhta Homen kanssa. 

Australiaa käsittelevässä ohjelmassa ruokaa tehdään matkailun ja paikallisuuksiin perehtymisen ohella. Saraa viehätti erityisesti tapa, jolla uusi ja perinteinen keittiö kohtaavat. 

– Pidän todella paljon siitä, miten paikalliset kokit käyttävät takapihoiltaan keräämiä yrttejä ruuanvalmistuksessa. Ihanat maut ovat sekoitus perinteistä ja modernia keittiötä, Sara sanoo. 

Ohjelma on Program Laboratoryn tuottama ja se on tekstitetty suomeksi. 

Sara La Fountainilta on tullut myös kirja hänen Australian ruokamatkaltaan, kirjan nimi on Sara's Australia – raikas ruokamatka.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme