Mainos
Mainos
Say What
Lisätiedot

Say What on uusi, kahdeksanosainen dokumentaarinen sarja, joka kuljettaa katsojan maapallon ympäri mitä erilaisimpiin maisemiin ja kulttuureihin. Journalistit, MTV3-kanavalta entuudestaan tutut Aino Huilaja ja Nina Rahkola matkaavat mantereiden halki ja avaavat aikamme ilmiöitä.

Say What -ohjelmasarjan tositarinat ilahduttavat, häkellyttävät, ravistelevat ja vievät seikkailuun. Sarja avaa myös ovet maailman kauneuteen ja karuuteen kiehtovalla tavalla mielenkiintoisten ihmisten ja pysäyttävien kohtaloiden kautta

Annan rohkea tarina peliriippuvuudesta: "Jatkoin ja hävisin kaiken"

Australialainen Anna Bardsley kertoo Say What -ohjelman neljännessä jaksossa avoimesti peliriippuvuudestaan.

Eläkkeellä oleva kirjailija Anna Bardsley kertoo Say What -ohjelmassa torstaina 30.11. klo 21 peliriippuvuudestaan. Jaksossa pureudutaan Australiassa vallitseviin tabuihin, joista yksi on peliriippuvuus, joka ei ole auringonpaisteestaan tunnetussa maassa tavatonta.

Yksi peleihin riippuvaiseksi jääneistä australialaisista on Bardsley, joka kertoo jaksossa tarinansa. Vähitellen katala riippuvuus vei yhä enemmän hänen aikaansa.

– Lähdin ulos myöhään ja tulin aamuyöllä kotiin rättiväsyneenä. Päivisin olin hädin tuskin toiminakykyinen, Bardsley toteaa.

"En puhunut siitä kellekään"

Bardsley piti riippuvuudestaan huolimatta huolen perheestään ja yrityksestään. Tämän vuoksi hänen riippuvuutensa oli vaikea huomata.

– En puhunut siitä kellekään, koska häpesin sitä. Pohjanoteerauskia riitti. Kerran pelasin kahdeksan tuntia putkeen. Oli kausia, kun pelasin joka päivä, hän jatkaa.

– Joskus minulla oli tonni ja pelasin niin pitkään kuin rahaa riitti. Joskus myös voitin. Puhutaan sadoista taaloista, mutta kerran voitin tonnin. Pidin voiton itselläni vain kerran. Muulloin jatkoin ja hävisin kaiken, Bardsley kertoo.

Say What – Tabuja auringon alla to 30.11. klo 21 MTV3-kanavalla  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme