Mainos
Mainos
Say What
Lisätiedot

Say What on uusi, kahdeksanosainen dokumentaarinen sarja, joka kuljettaa katsojan maapallon ympäri mitä erilaisimpiin maisemiin ja kulttuureihin. Journalistit, MTV3-kanavalta entuudestaan tutut Aino Huilaja ja Nina Rahkola matkaavat mantereiden halki ja avaavat aikamme ilmiöitä.

Say What -ohjelmasarjan tositarinat ilahduttavat, häkellyttävät, ravistelevat ja vievät seikkailuun. Sarja avaa myös ovet maailman kauneuteen ja karuuteen kiehtovalla tavalla mielenkiintoisten ihmisten ja pysäyttävien kohtaloiden kautta

Kaljuksi veitsellä leikaten – pikkutyttö luopuu pitkistä hiuksistaan järkyttävän syyn vuoksi

Say What -ohjelman toisessa jaksossa kuullaan pienen Madhu-tytön tarina.

Uutuussarja Say What menee MTV3-kanavalla torstaisin klo 21 pintaa syvemmälle ja nostaa esiin asioita, joita emme arjessamme näe. Say Whatin toisessa jaksossa matkustetaan Intiaan ja tutustutaan hiustenpidennysbisnekseen – jonka taustoihin kätkeytyy karu tarina.

Pidennyksiin käytettävät hiukset lahjoitetaan jumalille

Voisi kuvitella, että Euroopassa myytävät hiustenpidennykset on saatu myytäväksi korvausta vastaan. Totuus on kuitenkin se, että tavallisesti hiusten lahjoittaja ei saa hiuksistaan korvausta, vaan uskoo uhraavansa ne jumalille. Yksi hiuksensa lahjoittaneista on vasta 8-vuotias Madhu-tyttö, johon journalisti Nina Rahkola tutustuu matkallaan Intiaan.

– Kaljuksi ajellulla Madhulla ei ole aavistustakaan siitä, että hänen tummat pitkät hiuksensa hulmuavat pian toisen, todennäköisesti länsimaisen naisen olkapäillä, eikä jumalalla ole asian kanssa mitään tekemistä, Rahkola toteaa kirjoittaessaan kokemuksestaan kuvausreissulla.

Katso artikkelin yltä videolta, kuinka Madhu luopuu hiuksistaan.

Say What – Made In India to 16.11. klo 21 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme