Mainos
Mainos
Say What
Lisätiedot

Say What on uusi, kahdeksanosainen dokumentaarinen sarja, joka kuljettaa katsojan maapallon ympäri mitä erilaisimpiin maisemiin ja kulttuureihin. Journalistit, MTV3-kanavalta entuudestaan tutut Aino Huilaja ja Nina Rahkola matkaavat mantereiden halki ja avaavat aikamme ilmiöitä.

Say What -ohjelmasarjan tositarinat ilahduttavat, häkellyttävät, ravistelevat ja vievät seikkailuun. Sarja avaa myös ovet maailman kauneuteen ja karuuteen kiehtovalla tavalla mielenkiintoisten ihmisten ja pysäyttävien kohtaloiden kautta

Pornotähti Lucie Bee avoimena seksivalistuksen puutteellisuudesta: "Kouluissa kerrottiin vain, miten vauvoja tehdään"

Uutuussarjassa Say What matkustetaan torstaina 30.11. MTV3-kanavalla klo 21 Australiaan.

Say What tutustuu surffilomakohteena tunnetun Australian vaietumpaan puoleen. Nina Rahkolan johdolla jaksossa tutustutaan seksityöläisen arkeen bordellin kiviseinien takana. 

"Seksivalistus kouluissa ei ole riittävää"

Rahkola haastattelee jaksossa seksityöntekijä Lucie Beetä, joka kuvaa itseään eroottiseksi seikkailijaksi. Bee aloitti seksityön eroottisena hierojana, jota seurasi ura bordellissa. Tätä nykyä, 26-vuotiaana hän työskentelee freelancerina. Bee on huolissaan seksivalistuksen tasosta Australiassa.

– Seksivalistus kouluissa ei ole riittävää. Kouluissa kerrottiin vain, miten vauvoja tehdään ja mitä seksitauteja voi tarttua. Meille ei näytetty kuin se karmea piirretty kaavio kohdusta, Bee toteaa.

– Naisen kehoa ei näytetty ennen kuin siten vahingossa synnytysvideolla. Moni sai siitä traumoja, hän jatkaa.

Bee on pahoillaan siitä, millaisen kuvan seksistä nuoret saavat koulun seksivalistuksen vuoksi.

– Nuorille naisille jää mieleen, että he ovat passiivisia osapuolia ja seksi on jotain, mitä heille tehdään eikä asia, josta he voivat nauttia ja missä he voivat ottaa roolia, Bee kertoo.

Say What – Tabuja auringon alla to 30.11. klo 21 MTV3-kanavalla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme