Mainos
Mainos
Say What
Lisätiedot

Say What on uusi, kahdeksanosainen dokumentaarinen sarja, joka kuljettaa katsojan maapallon ympäri mitä erilaisimpiin maisemiin ja kulttuureihin. Journalistit, MTV3-kanavalta entuudestaan tutut Aino Huilaja ja Nina Rahkola matkaavat mantereiden halki ja avaavat aikamme ilmiöitä.

Say What -ohjelmasarjan tositarinat ilahduttavat, häkellyttävät, ravistelevat ja vievät seikkailuun. Sarja avaa myös ovet maailman kauneuteen ja karuuteen kiehtovalla tavalla mielenkiintoisten ihmisten ja pysäyttävien kohtaloiden kautta

Say What -ohjelman tähdet: ”Lähdemme paikkoihin, joihin ei pakettimatkoilla päädy”

MTV:n journalistit Nina Rahkola ja Aino Huilaja matkustavat mantereiden halki ja avaavat aikamme mielenkiintoisimpia ilmiöitä.

Say What on uusi, kahdeksanosainen dokumentaarinen sarja, joka kuljettaa katsojan maapallon ympäri mitä erilaisimpiin maisemiin ja kulttuureihin. Ohjelmaa tähdittävät MTV3-kanavalta entuudestaan tutut Aino Huilaja ja Nina Rahkola.

– Lähdemme paikkoihin, mihin ei lähdetä perus pakettimatkalla. Jos lähdemme tekemään juttua sodasta, yövymme etulinjassa, Rahkola kuvailee MTV:n ohjelmiston julkistustilaisuudessa.

– Kamalaa sanoa, mutta siellä oli todella hauskaa. Vietimme yön perheen luona, jonka luona pelko oli pakko unohtaa, koska lapset leikkivät älypuhelimellaan, Huilaja jatkaa.

Kaksikko paljastaa, että ohjelmassa syvennytään sodan ohella muun muassa ilmastonmuutokseen, köyhyyteen ja pinnallisuuden teemoihin.

Katso Nina Rahkolan ja Aino Huilajan haastattelu videolta artikkelin yläosasta.

Say What syksyllä 2017 MTV3-kanavalla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme