Mainos
Mainos
Say What
Lisätiedot

Say What on uusi, kahdeksanosainen dokumentaarinen sarja, joka kuljettaa katsojan maapallon ympäri mitä erilaisimpiin maisemiin ja kulttuureihin. Journalistit, MTV3-kanavalta entuudestaan tutut Aino Huilaja ja Nina Rahkola matkaavat mantereiden halki ja avaavat aikamme ilmiöitä.

Say What -ohjelmasarjan tositarinat ilahduttavat, häkellyttävät, ravistelevat ja vievät seikkailuun. Sarja avaa myös ovet maailman kauneuteen ja karuuteen kiehtovalla tavalla mielenkiintoisten ihmisten ja pysäyttävien kohtaloiden kautta

Say What -uutuussarjalle arvostettu tunnustus: "Odotamme jännityksellä"

MTV3-kanavan uutuussarja, dokumentaarinen Say What on valittu Kultainen Venla -gaalan shortlistille omassa kategoriassaan.

Torstai-iltaisin klo 21 MTV3-kanavalla nähtävä Say What on valittu arvostetun Kultainen Venla -gaalan ajankohtais- ja asiaohjelmasarjojen shortlistille. Ohjelman tekijät, journalistit Aino Huilaja ja Nina Rahkola ovat häkeltyneitä ohjelman saamasta huomiosta.

– Olemme todella iloisesti yllättyneitä ja odotamme jännityksellä, että kuinka tässä käy. Olemme olleet niin kiireisiä, että emme ole edes osanneet odottaa, että nyt olemme jo tässä vaiheessa vuotta, Huilaja toteaa.

– Tuntuuhan se mukavalta olla shortlistillä mukana. Hymyilytti, kun kuulin asiasta, Rahkola komppaa.

Ohjelman toinen jakso – joka kantaa nimeä Made In India – nähdään torstaina 16.11. klo 21. Intian hiustenpidennysbisnekseen pureutuvan jakson jälkeen nähdään vielä kuusi jaksoa, joiden aikana Huilaja ja Rahkola matkustavat ympäri maailmaa.

– Kaikki ajatuksemme ovat tässä vaiheessa vielä kiinni ohjelman paketoinnissa ja olemme vasta palanneet reissuiltamme, Huilaja kertoo.

– En muista mitä olisin voittanut, joten palkintokaapissa on kyllä tilaa, Rahkola toteaa pilke silmäkulmassa.

Kultainen Venla shortlist 2017 Ajankohtais- ja asiaohjelmasarjojen osalta:
Say What, MTV3, Say What Productions
Docventures, Yle TV2, Gimmeyawallet Productions
Meidän maamme, Yle TV1, EndemolShine Finland
Seksi-Suomen historia, Yle TV1, Yle Kulttuuri
Urheilu-Suomi,  YLE Teema, Yle Kullttuuri & viihde ja Yle Urheilu


Say What – Made In India to 16.11. klo 21 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme