Mainos
Mainos
Say What
Lisätiedot

Say What on uusi, kahdeksanosainen dokumentaarinen sarja, joka kuljettaa katsojan maapallon ympäri mitä erilaisimpiin maisemiin ja kulttuureihin. Journalistit, MTV3-kanavalta entuudestaan tutut Aino Huilaja ja Nina Rahkola matkaavat mantereiden halki ja avaavat aikamme ilmiöitä.

Say What -ohjelmasarjan tositarinat ilahduttavat, häkellyttävät, ravistelevat ja vievät seikkailuun. Sarja avaa myös ovet maailman kauneuteen ja karuuteen kiehtovalla tavalla mielenkiintoisten ihmisten ja pysäyttävien kohtaloiden kautta

Suomalaistoimittaja uskaltautui yhteen maailman syrjäisimmistä kylistä – "Kylän ulkopuolelle ei ole asiaa ilman asetta"

Say What -ohjelman viidennessä jaksossa matkustetaan muutaman sadan ihmisen asuttamaan inuiittikylään, jossa pääelinkeino on metsästys.

Grönlannissa sijaitsema Ittoqqortoormiitin kylä on maailman syrjäisimpiä paikkoja. Uutuusohjelma Say Whatissa MTV3-kanavalla torstaina 7.12. klo 21 journalisti Aino Huilaja kuvausryhminen matkustaa tähän arktiseen kylään, jossa elämä on hyvin yksinkertaista.

– Olemme eristyksissä, eikä kaupasta löydy aina kaikkea. Pitää miettiä, mitä tarvitsee minkäkin verran, paikallinen matkailuyrittäjä Mette Barselajsen kertoo jaksossa.

Ittoqqortoormiitissa moni arkinen asia toimii eri tavalla kuin esimerkiksi Suomessa. Syrjäisessä kylässä esimerkiksi moottorikelkat korvaavat autot ja rekikoiria on kylässä lähes yhtä paljon kuin ihmisiä. Suurimman vaaran kylän asukkaille ja vierailijoille aiheuttavat jääkarhut.

– Älkää poistuko kylästä. Vaarana ovat jääkarhut. Ne voivat tulla lähelle kylää etenkin nyt, kun näkyvyys on näin heikko, Barselajsen varoittaa kuvausryhmää.

– Jäälle tai kylän ulkopuolelle ei ole asiaa ilman asetta, hän tarkentaa.

Say What – Elämää eristyksissä 7.12. klo 21 MTV3:lla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme