Mainos
Mainos
Say What
Lisätiedot

Say What on uusi, kahdeksanosainen dokumentaarinen sarja, joka kuljettaa katsojan maapallon ympäri mitä erilaisimpiin maisemiin ja kulttuureihin. Journalistit, MTV3-kanavalta entuudestaan tutut Aino Huilaja ja Nina Rahkola matkaavat mantereiden halki ja avaavat aikamme ilmiöitä.

Say What -ohjelmasarjan tositarinat ilahduttavat, häkellyttävät, ravistelevat ja vievät seikkailuun. Sarja avaa myös ovet maailman kauneuteen ja karuuteen kiehtovalla tavalla mielenkiintoisten ihmisten ja pysäyttävien kohtaloiden kautta

Tiikeri hyökkäsi kimppuun, kehoon 128 tikkiä – intialaismies kertoo uutuusohjelmassa hurjan tarinansa

MTV3-kanavan Say What -uutuussarjan toisessa jaksossa journalisti Nina Rahkola matkasi Intian itäosaan, lähelle Bangladeshin rajaa, jossa sijaitsevassa pikkukylässä tiikerit muodostavat merkittävän riskin asukkaille.

Intialainen Dharma D. Mondol kertoo Say What -ohjelman toisessa jaksossa tarinansa. Miehen arki on kääntynyt päälaelleen sen jälkeen, kun hän kohtasi kalastajana työskennellessään tiikerin. Saadakseen saalista pikkukylän kalastajat joutuvat menemään yhä pienemmille joille, jotka ovat bengalintiikerin saalistusmaita. 

– Tiikeri kävi veneemme kimppuun. Se puri minua käteen ja raapaisi kasvoihin. Sain oikealla kädellä kiinni tiikerin kielestä ja vedin siitä, Dharma D. Mondol kertoo.

– Sain 128 tikkiä, hän jatkaa.

Dharma oli kuitenkin onnekas ja selvisi hengissä. Moni kyläläinen on kuollut tiikerin hyökkäyksen seurauksena.

– Tiikeri hyökkää ensin oikeaan käteen – sen jälkeen niskaan tai kurkkuun. Tiikeri painaa uhrin maahan ja seisoo päällä, jotta kukaan ei pääse pelastamaan uhria. Ihmisen veri ja liha maistuvat tiikerille ja näin tiikeristä tulee ihmissyöjä, paikallinen luonto-opas Niranjan Raptan kertoo.

Katso videolta artikkelin yltä, kuinka Dharma D. Mondol kuvailee kohtaamistaan tiikerin kanssa Say What -ohjelman toisessa jaksosssa. 

Say What torstaisin klo 21 MTV3-kanavalla. Löydät sarjan myös MTV Katsomosta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme