Mainos
Mainos
Say What
Lisätiedot

Say What on uusi, kahdeksanosainen dokumentaarinen sarja, joka kuljettaa katsojan maapallon ympäri mitä erilaisimpiin maisemiin ja kulttuureihin. Journalistit, MTV3-kanavalta entuudestaan tutut Aino Huilaja ja Nina Rahkola matkaavat mantereiden halki ja avaavat aikamme ilmiöitä.

Say What -ohjelmasarjan tositarinat ilahduttavat, häkellyttävät, ravistelevat ja vievät seikkailuun. Sarja avaa myös ovet maailman kauneuteen ja karuuteen kiehtovalla tavalla mielenkiintoisten ihmisten ja pysäyttävien kohtaloiden kautta

Venäjän vodkahuuruista Botswanan veritimantteihin – uusi dokumenttisarja avaa värikkäitä ikkunoita maailmaan

MTV:n toimittajat Aino Huilaja ja Nina Rahkola lähtivät etsimään häkellyttäviä tarinoita ympäri maailman. Lopputuloksena syntyi kahdeksanosainen dokumenttisarja Say What.

Say What on dokumentaarinen uutuussarja, joka kuljettaa katsojan ympäri maailman mitä erilaisimpiin maisemiin ja kulttuureihin. Journalistit, MTV3-kanavalta jo entuudestaan tutut Aino Huilaja ja Nina Rahkola matkaavat mantereiden halki ja avaavat aikamme ilmiöitä.

Sarjan ensimmäinen jakso nähdään torstaina 9. marraskuuta. Huilaja ja Rahkola odottavat sarjan alkua jännityksellä.

 – Odotan sitä hetkeä, että saa itsekin istahtaa sohvalle ja katsoa, että mitä sitä on tullut tehtyä. Ja näkee, missä Aino on käynyt, Rahkola nauraa.

– Minulla on helpottunut fiilis siitä, että saimme ne materiaalit, mitä lähdimme reissuiltamme hakemaan, ja vielä enemmän. Tässä vaiheessa voi olla jo tosi tyytyväinen, Huilaja säestää.

Sarjan jokaisessa jaksossa matkustetaan eri maahan ja lähestytään kulttuuria väittämän tai kysymyksen kautta. Rahkola ja Huilaja kertovat, että ohjelmaa tehdessä he joutuivat kohtaamaan myös omat ennakkoluulonsa. Välillä taas ennakko-oletukset kävivät toteen tuntuvasti.

– Esimerkiksi Venäjällä halusimme todistaa, että onko se todella sitä vodkanhuuruista arkea, kunnes löysimme itsemme lähiöstä juomasta vodkaa, koska sitä satuttiin tarjoamaan meille keskellä aamupäivää, Rahkola nauraa.

– Ajattelimme, että jos tämä on totta, meidän ei tarvitse kertoa sitä muuksi.

Venäjän lisäksi kaksikko vierailee muun muassa Botswanassa, Ukrainassa ja Intiassa.

Say What torstaisin kello 21 MTV3-kanavalla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme