Mainos
Mainos
Siskot
Lisätiedot

Joukko julkisuudesta tuttuja naisia esittelee televisiokameroille siskonsa ja kertoo sisarussuhteistaan AVA-kanavan uutussarjassa Siskot.

Ivana Helsinki -muotitalon perustajat, sisarukset Paola ja Pirjo Suhonen ryhtyivät yhdessä projektiin, joka poikkeaa heidän tavanomaisesta työstään: kaksikko päätti tehdä yhdessä televisio-ohjelman. Muotitaloa pyörittävien sisarusten mielessä idea oman televisio-ohjelman tekemisestä kypsyi vähitellen. 

Siskot-sarjassa sukelletaan kahdeksan julkisuudesta tutun suomalaisnaisen ja heidän siskojensa maailmaan. Ohjelmassa sisarukset käyvät läpi yhteistä taivaltaan ja miettivät muun muassa sitä, missä asioissa he poikkeavat toisistaan – ja missä asiassa he ovat hyvin samankaltaisia.

Siskot

Diandran taustajoukoissa vaikuttava sisko avaa artistin elämää: "Se on todella raadollista"

Laulaja Diandra Floresin sisko Deirdre Flores on päässyt seuraamaan aitiopaikalta siskonsa merkittävää uraa laulajatähtenä. Nyt sisko avautuu näkemästään.

Siskot-ohjelman kolmannessa jaksossa päästään seuraamaan laulajatähti Diandra Floresin ja hänen sisarensa Deirdre Floresin elämää.

Deirdre on ollut vaikuttamassa Diandran taustajoukoissa koko tämän uran ajan ja nähnyt, millaista siskon elämä huippuartistina oikeasti on.

– En pystyisi tekemään samaa työtä. Olen hyvä hoitamaan asioita taustalla, mutta en voisi ikinä olla päätähti. Mielestäni se on todella raadollista. Se pelottaa minua jollain tapaa, sisko kuvailee.

"Me kerromme hänelle, mitä pitää tehdä ja miten päivä menee"

Deirdre toimii siskonsa taustajoukoissa ja pitää huolta, että asiat järjestyvät. Diandra ottaa siskon mukaan ohjat haltuun vain lavalla ja harjoituksissa.

– Diandra on joutunut uhraamaan paljon aikaa siihen, että hän on artisti. Hän ei aina pääse kavereiden kanssa sinne, minne haluaisi. Se menee vähän niin, että keikat ensin. Diandra ottaa ohjat vain lavalla. Yleensä muuten me hoidetaan asiat. Kerromme hänelle, mitä pitää tehdä ja miten päivä menee ja pidetään huolta, sisko kertoo.

Siskot AVAlla maanantaina klo 21.00!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme