Mainos
Mainos
Siskot
Lisätiedot

Joukko julkisuudesta tuttuja naisia esittelee televisiokameroille siskonsa ja kertoo sisarussuhteistaan AVA-kanavan uutussarjassa Siskot.

Ivana Helsinki -muotitalon perustajat, sisarukset Paola ja Pirjo Suhonen ryhtyivät yhdessä projektiin, joka poikkeaa heidän tavanomaisesta työstään: kaksikko päätti tehdä yhdessä televisio-ohjelman. Muotitaloa pyörittävien sisarusten mielessä idea oman televisio-ohjelman tekemisestä kypsyi vähitellen. 

Siskot-sarjassa sukelletaan kahdeksan julkisuudesta tutun suomalaisnaisen ja heidän siskojensa maailmaan. Ohjelmassa sisarukset käyvät läpi yhteistä taivaltaan ja miettivät muun muassa sitä, missä asioissa he poikkeavat toisistaan – ja missä asiassa he ovat hyvin samankaltaisia.

Siskot

Nanna Karalahti ulkonäöstään: "Kävin tietynlaisessa ääripäässä"

Urheilullinen kaunotar Nanna Karalahti puhuu ulkonäöstä Siskot-sarjan avausjaksossa.

Urheilullisesta elämäntavasta työn itselleen rakentanut bloggaajaa Nanna Karalahti kertoo Siskot-ohjelmassa kokemistaan ulkonäköpaineista.

– Kävin fitness-harrastuksen kanssa tietynlaisessa ääripäässä. Teen työkseni tätä, että minun pitääkin näyttää (”hyvältä”, muut siskot kommentoivat). En ikinä usko mihinkään tavaraan mitä myyt, jos et ole sen takana. Haluan urheilla ja olen tämän näköinen, vaikka minulla ei olisi tätä, Karalahti kuvailee työtään.

Nainen kertoo ohjelmassa kohdanneensa ulkonäköön kohdistuvia oletuksia aloittaessaan työt ohjaajana eräällä kuntosalilla.

Ohjelmassa Nanna kertoo tilanteesta, jossa hänelle kerrottiin, että ihmiset eivät ehkä haluaisi tulla hänen pitämilleen tunneille hänen ulkonäkönsä takia.

– En halua, että kenelläkään on paineita näyttää joltain. Pitää näyttää siltä, miltä sinä haluat näyttää, kunhan teet sitä asiaa mistä sinä tykkäät, Karalahti muistuttaa.

Yhden lapsen äiti, kertoo muuttaneensa mielikuvaa ulkonäöstä lapsen syntymän jälkeen.

– Äitiys on muuttanut sitä paljon. Haluan olla esikuvana myös minun lapselle. En halua, että se ikinä joutuu ottamaan paineita omasta ulkonäöstään, nainen kertoo.

Siskot AVAlla maanantaisin klo 21.00!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme