Mainos
Mainos
Siskot
Lisätiedot

Joukko julkisuudesta tuttuja naisia esittelee televisiokameroille siskonsa ja kertoo sisarussuhteistaan AVA-kanavan uutussarjassa Siskot.

Ivana Helsinki -muotitalon perustajat, sisarukset Paola ja Pirjo Suhonen ryhtyivät yhdessä projektiin, joka poikkeaa heidän tavanomaisesta työstään: kaksikko päätti tehdä yhdessä televisio-ohjelman. Muotitaloa pyörittävien sisarusten mielessä idea oman televisio-ohjelman tekemisestä kypsyi vähitellen. 

Siskot-sarjassa sukelletaan kahdeksan julkisuudesta tutun suomalaisnaisen ja heidän siskojensa maailmaan. Ohjelmassa sisarukset käyvät läpi yhteistä taivaltaan ja miettivät muun muassa sitä, missä asioissa he poikkeavat toisistaan – ja missä asiassa he ovat hyvin samankaltaisia.

Siskot

Hellyttävä duetto! Laulajatähti Diandra heittäytyy isoisänsä kanssa valssiin

Artisti Diandra Flores kertoo perineensä musikaalisuutensa isoisältään. Tähti heittäytyy hellyttävään valssiin ukkinsa kanssa Siskot-ohjelmassa.

Avan Siskot-ohjelman kolmannessa jaksossa tutustutaan laulajatähti Diandra Floresin Ja hänen sisarensa Deirdre Flores rakkaudentäyteiseen suhteeseen.

Ohjelmassa siskot kertovat perineensä musikaalisuutensa isoisältään Heino Sinkolta.

Diandralla on ukkinsa kanssa ”kotilevytysura”, missä he tekevät kotona yhteisiä biisejä. He nauhoittavat biisejä ja esittävät niitä muille perheenjäsenille. Sisaruksille isovanhemmat ovat hyvin tärkeitä.

– Tekipä melkein mitä vain, nosti pikkurillin tai etusormen ylös, niin siitäkin tulee kehuja ja kaikkea. Se on jotenkin hauskaa, Diandra kertoo isovanhemmistaan ohjelmassa.

Yllä olevalla videolla Diandra heittäytyy valssiin isoisänsä kanssa. Katso miten parivaljakon duetto sujuu!

Siskot AVAlla maanantaisin klo 21.00!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme