Mainos
Mainos
Siskot
Lisätiedot

Joukko julkisuudesta tuttuja naisia esittelee televisiokameroille siskonsa ja kertoo sisarussuhteistaan AVA-kanavan uutussarjassa Siskot.

Ivana Helsinki -muotitalon perustajat, sisarukset Paola ja Pirjo Suhonen ryhtyivät yhdessä projektiin, joka poikkeaa heidän tavanomaisesta työstään: kaksikko päätti tehdä yhdessä televisio-ohjelman. Muotitaloa pyörittävien sisarusten mielessä idea oman televisio-ohjelman tekemisestä kypsyi vähitellen. 

Siskot-sarjassa sukelletaan kahdeksan julkisuudesta tutun suomalaisnaisen ja heidän siskojensa maailmaan. Ohjelmassa sisarukset käyvät läpi yhteistä taivaltaan ja miettivät muun muassa sitä, missä asioissa he poikkeavat toisistaan – ja missä asiassa he ovat hyvin samankaltaisia.

Siskot

Ilmaisia vaatteita ja meikkejä! Suomalaiset menestysbloggaajat korjaavat ennakkoluuloja työstään: "Vaatii yllättävän paljon"

Bloggaajasiskokset Kira Kosonen ja Hanna Väyrynen paljastavat kohtaamiaan ennakkoluuloja ammattinsa suhteen.

Siskot-sarjan viidennessä jaksossa tutustutaan menestyneiden ammattibloggaajien Hanna Väyrysen ja Kira Kososen railakkaaseen sisarussuhteeseen.

Blogin pitämisestä ammatin itse itselleen rakentaneet naiset kertovat kohtaavansa ennakkoluuloja ammattinsa suhteen.

– Negatiivisimpiä ennakkoluuloja on, että me vain räpsitään valokuvia itsestämme ja saadaan todella paljon ilmaisia vaatteita, meikkejä ja elellään kivasti. Se on ehkä yleisin olettamus, Kosonen kuvailee.

Tutustu Hannaan ja Kiraan yllä olevalla videolla!

Ihmiset myös ihmettelevät Kososen ja Väyrysen mukaan, miten bloggaamisella voi elättää itsensä nykyään.

– Tosi monet kysyvät, että elääkö tuolla? Se koetaan sellaiseksi pipertämiseksi, Väyrynen jatkaa.

Bloggaajat joutuvat ottamaan työssään haltuun usean eri ammatin osa-alueet. Siskosten mukaan on todella tärkeää pysytellä alan aallonharjalla ja olla valmis muuntautumaan.

– Eihän se ole mikään sattumaa, että tätä ammattia tekee aika pieni osa ihmisistä elääkseen. Jos kaikki voisi elää bloggaamisella, niin miksi ei sitten useammat ihmiset tekisi sitä? Se vaatii yllättävän paljon, Kosonen kertoo.

Siskot maanantaisin klo 21.00 AVAlla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme