Mainos
Mainos
Siskot
Lisätiedot

Joukko julkisuudesta tuttuja naisia esittelee televisiokameroille siskonsa ja kertoo sisarussuhteistaan AVA-kanavan uutussarjassa Siskot.

Ivana Helsinki -muotitalon perustajat, sisarukset Paola ja Pirjo Suhonen ryhtyivät yhdessä projektiin, joka poikkeaa heidän tavanomaisesta työstään: kaksikko päätti tehdä yhdessä televisio-ohjelman. Muotitaloa pyörittävien sisarusten mielessä idea oman televisio-ohjelman tekemisestä kypsyi vähitellen. 

Siskot-sarjassa sukelletaan kahdeksan julkisuudesta tutun suomalaisnaisen ja heidän siskojensa maailmaan. Ohjelmassa sisarukset käyvät läpi yhteistä taivaltaan ja miettivät muun muassa sitä, missä asioissa he poikkeavat toisistaan – ja missä asiassa he ovat hyvin samankaltaisia.

Jere Karalahti Nanna-rakkaansa sisaruksista: "Minulle tehtiin selväksi, etten mennyt naimisiin vain yhden naisen kanssa"

Ensimmäisessä Siskot-sarjan jaksossa tutustutaan Nanna Karalehden ja tämän isosiskojen Pirken ja Karoliinan siskokolmikkoon.

Jääkiekkoilija Jere Karalahden kanssa naimisissa oleva bloggaaja Nanna Karalahti on mukana siskoineen AVAn Siskot-uutuussarjassa.

Jere paljastaa ohjelmassa, että alettuaan seurustella Nannan kanssa, hänelle kerrottiin pakettiin kuuluvan myös tämän sisarukset.

– Minulle tehtiin selväksi heti ensimmäisestä päivästä lähtien, etten todellakaan mennyt naimisiin vain yhden naisen kanssa. Vaan minulle tuli muutama siinä sivussa mukana. Uskon, että heidän yhteinen juttu kantaa läpi elämän, Jere kertoo.

Ohjelmassa naiset kuvailevat vahvaa suhdetta toisiinsa. He ovat olleet toistensa tukena elämän isojen käänteiden sattuessa. Jere on saanut sivusta seurata naiskolmikon matkaa.

– Siinä kyllä jaetaan kaikki ilot ja surut keskenään. Välillä vähän läikkyy yli. Sitten ollaan napit vastakkain ja mennään tosi syvälle sielläkin puolella pimeyteen, Jere Karalahti kertoo.

Joukko julkisuudesta tuttuja naisia esittelee televisiokameroille siskonsa ja kertoo sisarussuhteistaan AVA-kanavan uutuussarjassa.

Siskot AVAlla maanantaisin klo 21.00!

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot