Mainos
Mainos
Siskot
Lisätiedot

Joukko julkisuudesta tuttuja naisia esittelee televisiokameroille siskonsa ja kertoo sisarussuhteistaan AVA-kanavan uutussarjassa Siskot.

Ivana Helsinki -muotitalon perustajat, sisarukset Paola ja Pirjo Suhonen ryhtyivät yhdessä projektiin, joka poikkeaa heidän tavanomaisesta työstään: kaksikko päätti tehdä yhdessä televisio-ohjelman. Muotitaloa pyörittävien sisarusten mielessä idea oman televisio-ohjelman tekemisestä kypsyi vähitellen. 

Siskot-sarjassa sukelletaan kahdeksan julkisuudesta tutun suomalaisnaisen ja heidän siskojensa maailmaan. Ohjelmassa sisarukset käyvät läpi yhteistä taivaltaan ja miettivät muun muassa sitä, missä asioissa he poikkeavat toisistaan – ja missä asiassa he ovat hyvin samankaltaisia.

Siskot

Laulaja Jippu päätyi sijaisperheeseen 11-vuotiaana: "Tilanne kärjistyi niin vaikeaksi"

Laulajatähti Jippu kertoo tilanteesta, jolloin hän muutti biologisesta perheestään sijaisperheeseen ja sai uuden siskon. 

AVAn Siskot-ohjelman neljännessä jaksossa tutustuttiin laulajana ja evankelistana tunnetun Jipun eli Meri-Tuuli Elorinteen ja hänen siskonsa Anniina Merisalon suhteeseen.

Ohjelmassa Jippu kertoo tulleensa Anniinan ja tämän äidin perheeseen 11-vuotiaana, kun ongelmat hänen biologisessa perheessä kärjistyivät.

– Tilanne oli kärjistynyt niin vaikeaksi, etten voinut asua äitini luona johtuen siellä vallitsevista ongelmista. En voinut myöskään asua isäni luona, koska minulla oli ainoan lapsen syndrooma, vaikka en ollut ainoa. Sisarukseni olivat 16 ja 18 vuotta vanhempia, Jippu kuvailee.

Vaikka heidän sisarussuhteensa ei ole biologinen, on se silti sikojen mielestä todella läheinen.

– Me ollaan silti ”ikisiskoja” vaikka me ei ollakaan samojen äitien kohduista, Jippu kertoo.

Tutustu videolla Jippuun ja hänen siskoonsa.

Siskot AVAlla maanantaisin klo 21.00!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme