Mainos
Mainos
Siskot
Lisätiedot

Joukko julkisuudesta tuttuja naisia esittelee televisiokameroille siskonsa ja kertoo sisarussuhteistaan AVA-kanavan uutussarjassa Siskot.

Ivana Helsinki -muotitalon perustajat, sisarukset Paola ja Pirjo Suhonen ryhtyivät yhdessä projektiin, joka poikkeaa heidän tavanomaisesta työstään: kaksikko päätti tehdä yhdessä televisio-ohjelman. Muotitaloa pyörittävien sisarusten mielessä idea oman televisio-ohjelman tekemisestä kypsyi vähitellen. 

Siskot-sarjassa sukelletaan kahdeksan julkisuudesta tutun suomalaisnaisen ja heidän siskojensa maailmaan. Ohjelmassa sisarukset käyvät läpi yhteistä taivaltaan ja miettivät muun muassa sitä, missä asioissa he poikkeavat toisistaan – ja missä asiassa he ovat hyvin samankaltaisia.

Siskot

Meeri Koutaniemi joutui kuvausmatkalla uhkaavaan tilanteeseen: "Itkin hiljaista itkua, että tässä se on"

Valokuvaaja Meeri Koutaniemi kertoo joutuneensa hengenvaaralliseen tilanteeseen kuvausmatkallaan Meksikossa.

Siskot-ohjelman toisessa jaksossa tutustutaan valokuvaaja Meeri Koutaniemen elämään ja tämän läheisiin suhteisiin isosiskojensa kanssa.

Valokuvaajana maailmalla työskentelevä 30-vuotias nainen kertoo joutuneensa hengenvaaralliseen tilanteeseen kuvausmatkallaan Meksikossa. Nainen oli tilannut taksin hakemaan hänet lentokentälle. Yhden miehen sijaan autossa oli kaksi korstoa.

– Itkin hiljaista itkua, että tässä se on. Pidän jopa raiskauksen uhkaa sellaisena tuomiona, josta ei toivu. Mietin, että jos he kääntävät auton oikealle, se on kaappaus ja jos vasemmalle, niin lentokentälle. He käänsivät oikealle. Käänsin itse rattia loppuvaiheessa, nainen kuvailee pelottavaa tilannetta.

Meerin siskot ja puoliso Sami Yaffa kertovat ohjelmassa pelkäävänsä naisen puolesta tämän ollessa matkoilla. Koutaniemi kertoo käyvänsä kuolemaa läpi ennen matkojaan.

– Minäkin matkustan niin paljon ja joka kerta kun lähden maailmalle, niin käyn läpi sen, jos tällä kertaa kuolen. Kyllä se käy mielessä. Ihminen voi kuolla missä vain, nainen kertoo.

Videolla nainen kertoo kokemansa hurjan tilanteen!

Siskot AVAlla maanantaisin klo 21.00!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme