Mainos
Mainos
Siskot
Lisätiedot

Joukko julkisuudesta tuttuja naisia esittelee televisiokameroille siskonsa ja kertoo sisarussuhteistaan AVA-kanavan uutussarjassa Siskot.

Ivana Helsinki -muotitalon perustajat, sisarukset Paola ja Pirjo Suhonen ryhtyivät yhdessä projektiin, joka poikkeaa heidän tavanomaisesta työstään: kaksikko päätti tehdä yhdessä televisio-ohjelman. Muotitaloa pyörittävien sisarusten mielessä idea oman televisio-ohjelman tekemisestä kypsyi vähitellen. 

Siskot-sarjassa sukelletaan kahdeksan julkisuudesta tutun suomalaisnaisen ja heidän siskojensa maailmaan. Ohjelmassa sisarukset käyvät läpi yhteistä taivaltaan ja miettivät muun muassa sitä, missä asioissa he poikkeavat toisistaan – ja missä asiassa he ovat hyvin samankaltaisia.

Siskot

Mistä tunnistaa oikean ystävän? Uutuussarjan sisarukset pohtivat

Siskokset Paola ja Pirjo Suhonen vierailivat Huomenta Suomessa kertomassa mietteitään ystävyydestä.

Ivana Helsinki -muotitalon perustajat, sisarukset Paola ja Pirjo Suhonen ovat jo vuosikausia tehneet tiiviisti töitä yhdessä – ja ovat sekä siskoksia että hyviä ystäviä. Tulevana keväänä AVAlla nähtävän uutuussarjan luojat kertoivat Huomenta Suomessa hetkistä, jolloin he tuntevat olevansa ystävän seurassa.

– Ystävän kanssa voi olla hiljaa tuntematta, että on vaivaantunut olo. Se on ehkä sellainen ensimmäinen merkki (ystävyydestä), että voi olla ihan oma itsensä, Paola toteaa.

Paola tunnustaa, ettei hän ole small talkin suuri ystävä. Tämän vuoksi hän osaa arvostaa hiljaisia hetkiä ystävän seurassa erityisen paljon.

–  Jos sitä pakollista tietynlaista sosiaalista pörinää ei tarvitse pitää yllä, niin se on ehkä sellainen, että siinä on hyvä olla, Paola jatkaa.

Paolan siskolla, Pirjolla on mielessään yksi selkeä piirre, josta hän tunnistaa aidon ystävän.

– Ystävä pystyy vilpittömästi iloitsemaan toisen puoleta ja haluaa toiselle hyvää. Se on hyvän ystävän merkki, Pirjo kertoo.

Siskot AVAlla alkaen 12.3.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme