Mainos
Mainos
Siskot
Lisätiedot

Joukko julkisuudesta tuttuja naisia esittelee televisiokameroille siskonsa ja kertoo sisarussuhteistaan AVA-kanavan uutussarjassa Siskot.

Ivana Helsinki -muotitalon perustajat, sisarukset Paola ja Pirjo Suhonen ryhtyivät yhdessä projektiin, joka poikkeaa heidän tavanomaisesta työstään: kaksikko päätti tehdä yhdessä televisio-ohjelman. Muotitaloa pyörittävien sisarusten mielessä idea oman televisio-ohjelman tekemisestä kypsyi vähitellen. 

Siskot-sarjassa sukelletaan kahdeksan julkisuudesta tutun suomalaisnaisen ja heidän siskojensa maailmaan. Ohjelmassa sisarukset käyvät läpi yhteistä taivaltaan ja miettivät muun muassa sitä, missä asioissa he poikkeavat toisistaan – ja missä asiassa he ovat hyvin samankaltaisia.

Siskot

Näin ulkonäöstä kiusattu valokuvaaja Meeri Koutaniemi löysi intohimonsa: "Katsoin valokuvaa, olenko tuo minä?"

Valokuvaajana tunnettu Meeri koutaniemi kertoo AVAn Siskot-uutuussarjassa löytäneensä valokuvauksen siskonsa ansioista.

AVAn Siskot-sarjan toisessa jaksossa keskitytään valokuvaaja Meeri Koutaniemen eläväiseen siskonelikkoon.

Meeri, Irene,Riikka ja Maaria ovat luonnonlapsia, joita yhdistää luovuuden liima, yhteinen huumori sekä toistensa tukeminen.

Huippukuvaajana maailmalla työskentelevä Koutaniemi sai innoituksen kuvaamiseen siskoltaan Maarialta, joka harrasti kuvaamista.

– Olit todella lahjakas. Kuvasit minua, kun olin teini-ikäinen ja minua kiusattiin koulussa. Minulla oli huono itsetunto ja sain kuulla paljon negatiivisia kommentteja ulkonäöstä ja miten erilaiselta näytin. Sinä toit valokuvaan minusta ne puolet, miten sinä näit minut, rakkaudella, Koutaniemi kertoo Maaria-siskolleen ohjelmassa.

– Katsoin myöhemmin kuvaa, että olenko tuo minä. Se onkin ihan kaunis ihminen, Koutaniemi jatkaa.

Siskot AVAlla maanantaisin klo 21.00!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme