Mainos
Mainos
Siskot
Lisätiedot

Joukko julkisuudesta tuttuja naisia esittelee televisiokameroille siskonsa ja kertoo sisarussuhteistaan AVA-kanavan uutussarjassa Siskot.

Ivana Helsinki -muotitalon perustajat, sisarukset Paola ja Pirjo Suhonen ryhtyivät yhdessä projektiin, joka poikkeaa heidän tavanomaisesta työstään: kaksikko päätti tehdä yhdessä televisio-ohjelman. Muotitaloa pyörittävien sisarusten mielessä idea oman televisio-ohjelman tekemisestä kypsyi vähitellen. 

Siskot-sarjassa sukelletaan kahdeksan julkisuudesta tutun suomalaisnaisen ja heidän siskojensa maailmaan. Ohjelmassa sisarukset käyvät läpi yhteistä taivaltaan ja miettivät muun muassa sitä, missä asioissa he poikkeavat toisistaan – ja missä asiassa he ovat hyvin samankaltaisia.

Siskot

Nanna Karalahden sisko muistelee uutuussarjassa veljensä traagista kuolemaa: "Ajattelin silloin, että miten elämä tässä talossa voi jatkua"

AVAn Siskot-ohjelman avausjaksossa tutustutaan toisiaan väkevästi rakastavaan Nanna Karalahden, Pirken ja Karoliinan siskokolmikkoon. Siskot muistelevat sarjan ensimmäisessä jaksossa 12.3. perheen kohtaamaa tragediaa.

Nanna Karalahti ja hänen isosiskonsa Pirke ja Karoliina muistelevat Siskot-ohjelmassa vuosia sitten traagisesti menehtynyttä Sebastian-veljeään. Perhe oli muuttanut juuri uuteen taloon Keravalle, Nanna oli vielä äitinsä vatsassa ja elämä hymyili kaikin puolin, kunnes tieto Sebastianin kuolemasta tavoitti heidät.

"Jäimme äidin kanssa kuistille sanomaan hänelle moikat"

Sebastian oli lähtenyt ystäviensä kanssa viettämään juhannusta. Pirke muistelee jaksossa, kuinka hän vilkutti äitinsä kanssa 16-vuotiaalle veljelleen, joka lähti pihasta moottoripyörällään.

– Tuosta pihalta hän lähti. Jäimme äidin kanssa kuistille sanomaan hänelle moikat, Pirke kertoo.

Se oli viimeinen kerta, kun perhe näki Sebastianin elossa. Suru-uutinen vakavasta mönkijäonnettomuudesta tavoitti perheen nopeasti.

– Mönkijä oli kaatunut ojaan ja veljemme oli lentänyt pää edellä puuta päin niin, Karoliina toteaa.

Perhe sai lopulta tiedon, että Sebastianin vammat olivat niin vakavat, että hän ei todennäköisesti tule selviämään. Tämän jälkeen kotona odotettiin kauhulla puhelua sairaalasta. Sebastian taisteli kolme päivää onnettomuuden jälkeen, mutta lopulta puhelin soi.

– Se yö oli niin hirveä. Olimme kaikki yläkerran makuuhuoneessa. Olimme kaikki siellä samassa huoneessa ja se tunnelma oli hirveän pelottava. Se oli niin pelottava, että en uskaltanut mennä edes vessaan yksin, Pirke muistelee.

– Ajattelin silloin, että miten elämä tässä talossa voi jatkua, Pirke kertoo.

Siskot AVAlla alkaen 12.3. klo 21.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme