Mainos
Mainos
Siskot
Lisätiedot

Joukko julkisuudesta tuttuja naisia esittelee televisiokameroille siskonsa ja kertoo sisarussuhteistaan AVA-kanavan uutussarjassa Siskot.

Ivana Helsinki -muotitalon perustajat, sisarukset Paola ja Pirjo Suhonen ryhtyivät yhdessä projektiin, joka poikkeaa heidän tavanomaisesta työstään: kaksikko päätti tehdä yhdessä televisio-ohjelman. Muotitaloa pyörittävien sisarusten mielessä idea oman televisio-ohjelman tekemisestä kypsyi vähitellen. 

Siskot-sarjassa sukelletaan kahdeksan julkisuudesta tutun suomalaisnaisen ja heidän siskojensa maailmaan. Ohjelmassa sisarukset käyvät läpi yhteistä taivaltaan ja miettivät muun muassa sitä, missä asioissa he poikkeavat toisistaan – ja missä asiassa he ovat hyvin samankaltaisia.

Siskot

Nanna Karalahti avautuu vahvasta suhteestaan siskoihin: "Aina ollaan omien puolella"

AVAn Siskot-ohjelman avausjaksossa tutustutaan Nanna Karalahden, Pirken ja Karoliinan siskokolmikkoon.

Bloggaaja Nanna Karalahti, 30, ja hänen isosiskonsa Pirke, 43, ja Karoliina, 30, kertovat elämästään AVAn Siskot-ohjelmassa.

Sisarukset ovat hyvin läheisiä keskenään ja asuvat kaikki Keravalla vain muutaman kilometrin etäisyydellä toisistaan. Karoliina on 30-vuotias kahden lapsen äiti. Hän on ammatiltaan lentoemäntä. Isosisko Pirke on 43-vuotias kahden lapsen äiti.

Siskot ovat ottaneet tiiviin suhteensa kunniaksi jopa yhteistatuoinnit. Nanna kertoo, että sisarukset ovat aina toistensa tukena.

– Aina ollaan omien puolella, vaikka mitä tapahtuisi. Joku tekee meille pahaa tai tehdään me jollekin toiselle jotain pahaa, niin ollaan silti aina samalla puolella, Nanna kertoo.

– Se on vähän pelottavaakin. Tietää jos tekee väärin, niin joutuu silti seisomaan sen puolella siinä, Karoliina jatkaa ja naurahtaa.

Siskot-sarjassa seurataan kymmenen siskoparin suhdetta: suhteiden monimuotoisuutta, iloja, suruja, kipukohtia ja kehitystä. Mukana siskoineen mm. Meeri Koutaniemi, Jippu, Diandra, Ninja Sarasalo ja Nanna Karalahti.

Siskot AVAlla maanantaisin klo 21.00! 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme