Mainos
Mainos
Siskot
Lisätiedot

Joukko julkisuudesta tuttuja naisia esittelee televisiokameroille siskonsa ja kertoo sisarussuhteistaan AVA-kanavan uutussarjassa Siskot.

Ivana Helsinki -muotitalon perustajat, sisarukset Paola ja Pirjo Suhonen ryhtyivät yhdessä projektiin, joka poikkeaa heidän tavanomaisesta työstään: kaksikko päätti tehdä yhdessä televisio-ohjelman. Muotitaloa pyörittävien sisarusten mielessä idea oman televisio-ohjelman tekemisestä kypsyi vähitellen. 

Siskot-sarjassa sukelletaan kahdeksan julkisuudesta tutun suomalaisnaisen ja heidän siskojensa maailmaan. Ohjelmassa sisarukset käyvät läpi yhteistä taivaltaan ja miettivät muun muassa sitä, missä asioissa he poikkeavat toisistaan – ja missä asiassa he ovat hyvin samankaltaisia.

Siskot

Nanna Karalahti kiistää raskaushuhut: "Ei tarvitse enää isompaa perhettä"

Nanna Karalahti kommentoi MTV.fi:lle perhe-elämäänsä.

Seiska-lehti uutisoi vastikään, että Nanna Karalahti odottaisi aviomiehensä Jere Karalahden kanssa toista yhteistä lastaan. Nanna kuitenkin vakuuttaa, että ei tarvitse enää isompaa perhettä.

– Meitä alkaa olla jo niin paljon, että ei tarvitse enää isompaa perhettä, Karalahti kuvaili tiiviin ja laajan perheensä olosuhteita.

Urheilullisesta olemuksestaan tuttu bloggaaja Nanna Karalahti saapui Siskot-ohjelman lehdistötilaisuuteen isosiskojensa Pirken ja Karon kanssa. Lehdistötilaisuudessa keskiviikkona 15.2. Karalahdella oli yllään musta löysähkö mekko, jonka päällä hänellä oli iso oversize-tyylinen trenditakki. 

"Ei me enää hirveän montaa vuotta mahduta samaan joulupöytään"

Suomen Kardashianeiksi tituleeratut sisarukset kommentoivat heidän isoa perhettään, jossa kaikilla naisilla on lapsia ja vilskettä riittää. 

– Jax on yksivuotias, mutta nyt tuntuu, että ei me enää hirveän montaa vuotta mahduta samaan joulupöytään. Nytkin jouduttiin jo jatkamaan, Nanna kertoo.

– Kun ollaan keskenään saman katon alla, niin on hirveä sirkus, kun lapset, vanhemmat ja kaikki yhdessä, Karo komppaa siskoaan.

AVAn Siskot-ohjelman avausjaksossa tutustutaan toisiaan väkevästi rakastavaan Nannan, Pirken ja Karoliinan siskokolmikkoon.

Siskot -ohjelma alkaa AVAlla 12. maaliskuuta!

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme