Mainos
Mainos
Siskot
Lisätiedot

Joukko julkisuudesta tuttuja naisia esittelee televisiokameroille siskonsa ja kertoo sisarussuhteistaan AVA-kanavan uutussarjassa Siskot.

Ivana Helsinki -muotitalon perustajat, sisarukset Paola ja Pirjo Suhonen ryhtyivät yhdessä projektiin, joka poikkeaa heidän tavanomaisesta työstään: kaksikko päätti tehdä yhdessä televisio-ohjelman. Muotitaloa pyörittävien sisarusten mielessä idea oman televisio-ohjelman tekemisestä kypsyi vähitellen. 

Siskot-sarjassa sukelletaan kahdeksan julkisuudesta tutun suomalaisnaisen ja heidän siskojensa maailmaan. Ohjelmassa sisarukset käyvät läpi yhteistä taivaltaan ja miettivät muun muassa sitä, missä asioissa he poikkeavat toisistaan – ja missä asiassa he ovat hyvin samankaltaisia.

Siskot

Ninja Sarasalo, 35, tähtää takaisin mallimaailman huipulle: "Teen kaikkeni"

2000-luvulla maailmalla huippumallin uraa luonut Ninja Sarasalo tähtää takaisin mallimarkkinoille.

Upea 35-vuotias suomalaismalli Ninja Sarasalo nähtiin torstaina 26. huhtikuuta Prisman Minut itseni kanssa -kampanjan lanseeraustilaisuuden muotinäytöksen mallina. Sarasalo paljasti MTV.fin haastattelussa yrittävänsä luoda uudelleen kansainvälistä mallinuraa.

Yllä olevalla videolla pääset mukaan tunnelmoimaan muotitapahtumaa! 

– Olen aina välillä luopunut tästä unelmasta. En pakota asioita tapahtumaan. Menen energialla eteenpäin ja katson mitä sieltä tulee. Toivon Jumalalta ja universumilta asioita, kaunotar kertoo.

Huippusuunnittelija Jean-Paul Gaultierin mallina työskennellyt nainen tietää, että paluu mallimaailman ei ole helppo.

– Se on myös onnesta kiinni. Vaikka tekisin mitä, se ei välttämättä tapahdu. Jätän sen kuitenkin kohtalon käsiin, mutta teen kaikkeni, Sarasalo kommentoi.

Siskot-ohjelmassa mukana ollut tähti kertoi itsetuntonsa olevan nyt parempi kuin silloin, kun hän täytti perinteisten mallien tiukat kokovaatimukset. Aikoinaan Sarasalo sujahti koon 36 vaatteisiin.

Muotojaan ylistävä kaunotar kertoo kokeneensa kiusaamista läpi elämänsä. Menneisyyden haavat ovat kuitenkin parantuneet ja nyt hän haluaa olla esikuvana myös tuleville sukupolville.

– Olen halunnut jo pitkään tehdä projektia, missä on erilaisia ihmisiä ja erilaisia vartaloita. Se on minun sydämen asia, nainen kuvailee.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme