Mainos
Mainos
Siskot
Lisätiedot

Joukko julkisuudesta tuttuja naisia esittelee televisiokameroille siskonsa ja kertoo sisarussuhteistaan AVA-kanavan uutussarjassa Siskot.

Ivana Helsinki -muotitalon perustajat, sisarukset Paola ja Pirjo Suhonen ryhtyivät yhdessä projektiin, joka poikkeaa heidän tavanomaisesta työstään: kaksikko päätti tehdä yhdessä televisio-ohjelman. Muotitaloa pyörittävien sisarusten mielessä idea oman televisio-ohjelman tekemisestä kypsyi vähitellen. 

Siskot-sarjassa sukelletaan kahdeksan julkisuudesta tutun suomalaisnaisen ja heidän siskojensa maailmaan. Ohjelmassa sisarukset käyvät läpi yhteistä taivaltaan ja miettivät muun muassa sitä, missä asioissa he poikkeavat toisistaan – ja missä asiassa he ovat hyvin samankaltaisia.

Siskot

Persoonallisen Wilma Schlizewskin tyttäret avoimina elämästään julkkisäidin lapsina: "Se alkoi jossain vaiheessa hävettää"

Julkkisäidin lapsina kasvaneet Ida ja Ada Schlizewski puhuvat avoimesti elämästään AVAn Siskot-sarjassa.

Siskot-ohjelman kuudennessa jaksossa tutustutaan televisiopersoonana sekä tatuointitaiteilijana tunnetun Wilma Schlizewskin tyttärien Ida ja Ada Schlizewskin monimuotoiseen sisarussuhteeseen.

Siskokset kertovat jaksossa, miltä elämä julkkisäidin rinnalla tuntui. Tyttäret kertovat äidin saaneen paljon katseita erikoisen ulkonäkönsä ja julkisuudessa olon myötä.

– Se alkoi jossain vaiheessa hävettää, kun äiti sai niin paljon katseita sen ulkonäön ja sen takia, kun se oli julkkis, Ada kertoo.

Tutustu Idaan ja Adaan yllä olevalla videolla!

Ida kuvailee, että heidän äitinsä oli hakeutunut tietoisesti julkisuuteen ja piti ihmisten huomiosta. Äidin kasvatusmetodeja kuitenkin kritisoitiin paljon – ja tämä kantautui myös hänen lastensa korviin. 

– En muista mitään sellaista negatiivista, mikä olisi meihin kohdistunut. Toki äitiin ja hänen äitiyteensä on kohdistunut ja se on meidänkin korviin kantautunut. Joskus jossain yleisöpalstallakin oli jotain siitä, että kuinka huono äiti hänen täytyy olla. Muistaakseni lähetin sinne vastauksen, Ida kertoo.

Tyttöjen mukaan äidiltä kysyttiin usein heidän perhe-elämästään sekä siitä, millainen äiti Wilma on.

– Aina ensimmäisenä haastatteluissa siltä on kysytty, että millaista meidän arki on. Ei me olla mikään Osbournen perhe. Ollaan oltu vaan tosi tavallinen, isosisko kertoo.

Siskot AVAlla maanantaisin klo 21.00!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme