Mainos
Mainos
Siskot
Lisätiedot

Joukko julkisuudesta tuttuja naisia esittelee televisiokameroille siskonsa ja kertoo sisarussuhteistaan AVA-kanavan uutussarjassa Siskot.

Ivana Helsinki -muotitalon perustajat, sisarukset Paola ja Pirjo Suhonen ryhtyivät yhdessä projektiin, joka poikkeaa heidän tavanomaisesta työstään: kaksikko päätti tehdä yhdessä televisio-ohjelman. Muotitaloa pyörittävien sisarusten mielessä idea oman televisio-ohjelman tekemisestä kypsyi vähitellen. 

Siskot-sarjassa sukelletaan kahdeksan julkisuudesta tutun suomalaisnaisen ja heidän siskojensa maailmaan. Ohjelmassa sisarukset käyvät läpi yhteistä taivaltaan ja miettivät muun muassa sitä, missä asioissa he poikkeavat toisistaan – ja missä asiassa he ovat hyvin samankaltaisia.

Sami Yaffan kanssa avioitunut valokuvaaja Meeri Koutaniemi: "Tulee vielä aika, kun on minun omien lasteni vuoro"

Valokuvaaja Meeri Koutaniemi avaa suhdetta isosiskoihinsa Avan uutuussarjassa Siskot.

Avan Siskot-sarjan toisessa jaksossa ensi maanantaina päästään näkemään valokuvaaja Meeri Koutaniemen suhdetta isosiskoihinsa Ireneen,Riikkaan ja Maariaan.

Perheen kuopus Meeri pohtii eroavaisuuksiaan siskoihinsa verrattuna.

– Siskojen elämään verrattuna minulta puuttuvat lapset. En koe siitä kateellisuutta, koska koen, että tulee vielä aika, kun on minun omien lasteni vuoro, Meeri kertoo.

Muusikko Sami Yaffan kanssa syksyllä 2017 avioitunut kuvaaja pitää isosiskoaan Maariaa esikuvana.

Ohjelmasta välittyy siskojen vahva suhde toisiinsa.

– Minulle sinä olet esikuva. Periksi antamaton ja niin rakastava. Sinussa on kymmenen naista yhdessä naisessa. Sinä näytät meille muille mallia, Koutaniemi kertoo siskolleen Maarialle ohjelmassa.

Siskot maanantaisin klo 21.00 AVAlla!

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot