Mainos
Mainos
Siskot
Lisätiedot

Joukko julkisuudesta tuttuja naisia esittelee televisiokameroille siskonsa ja kertoo sisarussuhteistaan AVA-kanavan uutussarjassa Siskot.

Ivana Helsinki -muotitalon perustajat, sisarukset Paola ja Pirjo Suhonen ryhtyivät yhdessä projektiin, joka poikkeaa heidän tavanomaisesta työstään: kaksikko päätti tehdä yhdessä televisio-ohjelman. Muotitaloa pyörittävien sisarusten mielessä idea oman televisio-ohjelman tekemisestä kypsyi vähitellen. 

Siskot-sarjassa sukelletaan kahdeksan julkisuudesta tutun suomalaisnaisen ja heidän siskojensa maailmaan. Ohjelmassa sisarukset käyvät läpi yhteistä taivaltaan ja miettivät muun muassa sitä, missä asioissa he poikkeavat toisistaan – ja missä asiassa he ovat hyvin samankaltaisia.

Siskot

Siskot Paola ja Pirjo Suhonen ovat tehneet yhdessä töitä pian 20 vuotta: ”Välillä on ollut tosi myrskyisää”

Ivana Helsinki -tuotemerkin perustaneet sisarukset Paola ja Pirjo Suhonen tekevät uuden aluevaltauksen, kun AVAlla starttaa keväällä heidän ensimmäinen televisio-ohjelmansa. Siskot-sarjan kantavana ajatuksena on tutustua suomalaisiin siskoksiin, jotka saavat avoimesti kertoa elämästään.

Ajatus Siskot-sarjan tekemisestä kypsyi Paolan ja Pirjon mielessä vähitellen. Vuosien saatossa siskokset ovat saaneet kyllästymiseen saakka kuulla siitä, kuinka erikoista on, että he tekevät töitä yhdessä.

– Ajatus lähti siitä, että olemme siskoina Pirjon kanssa tehneet töitä kohta 20 vuotta yhdessä. Sisaruus on sinä aikana nähnyt aika monta muotoa, Paola toteaa.

– Välillä on ollut tosi myrskyisää, Pirjo myöntää.

”Meillä on tosi samanlainen työmoraali ja arvomaailma”

Siskokset saavat kuulla kyllästymiseen asti ihmettelyä koskien sitä, kuinka kaksikko voi työskennellä yhdessä. Kaksikolle se on kuitenkin luontevaa.

– Joka viikko useita kertoja ihmiset ajattelevat meille ääneen yhteisiä työkuvioitamme. Joko tilanteestamme fantasioidaan tai toisaalta jotkut kysyvät ihan suoraan, että: ”Miten te voitte tehdä kimpassa duunia? En itse voisi ikinä tehdä siskoni kanssa töitä”, Pirjo jatkaa.

Paolalla ja Pirjolla on ikäeroa vuosi ja kaksi kuukautta. Temperamenttiset sisarukset ovat erilaiset persoonat, mutta siskokset kokevat, että heidän elämänarvonsa ovat hyvin samanlaiset – ja tästä johtuen yhteistyö sujuu myös työrintamalla.

Siskot nähdään AVAlla keväällä 2018

– Minä olen isosisko ja Paola pikkusisko ja olemme tosi erilaisia persoonia, mutta meitä yhdistää samanlainen arvopohja, Pirjo toteaa.

– Kun tunnet siskosi läpikotaisin, niin siinä on sellainen tietynlainen perusluottamus. Jaamme ne perusarvot ja meillä on tosi samanlainen työmoraali ja arvomaailma. Toisaalta temperamenttimme ovat erilaiset, Paola jatkaa.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme