Mainos
Mainos
Siskot
Lisätiedot

Joukko julkisuudesta tuttuja naisia esittelee televisiokameroille siskonsa ja kertoo sisarussuhteistaan AVA-kanavan uutussarjassa Siskot.

Ivana Helsinki -muotitalon perustajat, sisarukset Paola ja Pirjo Suhonen ryhtyivät yhdessä projektiin, joka poikkeaa heidän tavanomaisesta työstään: kaksikko päätti tehdä yhdessä televisio-ohjelman. Muotitaloa pyörittävien sisarusten mielessä idea oman televisio-ohjelman tekemisestä kypsyi vähitellen. 

Siskot-sarjassa sukelletaan kahdeksan julkisuudesta tutun suomalaisnaisen ja heidän siskojensa maailmaan. Ohjelmassa sisarukset käyvät läpi yhteistä taivaltaan ja miettivät muun muassa sitä, missä asioissa he poikkeavat toisistaan – ja missä asiassa he ovat hyvin samankaltaisia.

Siskot

Suomalaiset huippubloggaajat paljastavat ammattinsa salat: "Se on ihan kunnon business"

Bloggaajasiskokset Kira Kosonen ja Hanna Väyrynen paljastavat blogimaailman uusimmat trendit.

Ammattibloggaajina tunnetut sisarukset Kira Kosonen ja Hanna Väyrynen paljastavat trendikkään työnsä saloja. 

– Tänä päivänä se on ihan kunnon business. Siellä pitää todella tietää, miten kampanjoidaan. Minullakin on kaupallinen tausta, mistä on hirveästi apua. Bloggaaminen vaatii todella paljon. Olen todella ylpeä siitä, että voin sanoa tehneeni tämän itse, Väyrynen kertoo MTV Viihteen haastattelussa.

​​​​​​​​​​​​​​

Tutustu Kiraan ja Hannaan yllä olevalla videolla!

Blogimaailman kuumin trendi ei ole enää upeat asukuvat. Naisten mukaan lukijat haluavat nyt enemmän sisältöä.

– Yleisesti läpinäkyvämpi ja aidompi puhuminen aidoista aiheista on nyt se juttu. Tosi monta vuotta mentiin upeilla kuvilla, laukkuja ja asuja. Tuntuu, että se on alkanut näyttäytyä lukijoista liian täydelliseltä elämältä, Kosonen luonnehtii alan trendiä.

Sisarukset avaavat lisää ammattinsa saloja Siskot-ohjelman uusimmassa jaksossa maanantaina 9.4.

Siskot AVAlla maanantaisin klo 21.00!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme