Mainos
Mainos
Siskot
Lisätiedot

Joukko julkisuudesta tuttuja naisia esittelee televisiokameroille siskonsa ja kertoo sisarussuhteistaan AVA-kanavan uutussarjassa Siskot.

Ivana Helsinki -muotitalon perustajat, sisarukset Paola ja Pirjo Suhonen ryhtyivät yhdessä projektiin, joka poikkeaa heidän tavanomaisesta työstään: kaksikko päätti tehdä yhdessä televisio-ohjelman. Muotitaloa pyörittävien sisarusten mielessä idea oman televisio-ohjelman tekemisestä kypsyi vähitellen. 

Siskot-sarjassa sukelletaan kahdeksan julkisuudesta tutun suomalaisnaisen ja heidän siskojensa maailmaan. Ohjelmassa sisarukset käyvät läpi yhteistä taivaltaan ja miettivät muun muassa sitä, missä asioissa he poikkeavat toisistaan – ja missä asiassa he ovat hyvin samankaltaisia.

Siskot

Tv-tähti Wilma Schlizewskin tyttäret avautuvat äitinsä syöpätaistelusta: "Me ei tiedetty yhtään, kuinka vakavasta asiasta oikeasti oli kyse"

Tv-juontajana ja tatuointitaiteilijana tunnetun Wilma Schlizewskin tyttäret puhuvat perheen vaikeista ajoista.

Wilma Schlizewskin tyttäret Ada ja Ida Schlizewski kuvailevat Siskot-ohjelmassa AVAlla maanantaina 16.4. klo 21 perheensä olosuhteita vaikean ajanjakson aikana. Muutaman vuoden ajan sisällä perheessä koettiin, avioero, syöpä ja asunto-ongelmia.

Katso yllä olevalta videolta perheen kertomus vaikeasta elämäntilanteesta!

– Kun äiti sairastui syöpään, me ei tiedetty yhtään, kuinka vakavasta asiasta oikeasti oli kyse. Meille kerrottiin vain pintaraapaisu, Ida kertoo.

– Mielikuva siitä ajanjaksosta on todella masentava, Ada kertoo.

Perheelle tapahtui paljon lyhyen ajanjakson sisällä.

– Siinä oli se ero ja se syöpä. Äidillä oli siinä vielä joku asuntohuijausjuttu ja jouduttiin siitäkin vielä muuttamaan sitten, Ida kuvailee tilannetta.

Siskot AVAlla maanantaisin klo 21.00!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme