Mainos
Mainos
Siskot
Lisätiedot

Joukko julkisuudesta tuttuja naisia esittelee televisiokameroille siskonsa ja kertoo sisarussuhteistaan AVA-kanavan uutussarjassa Siskot.

Ivana Helsinki -muotitalon perustajat, sisarukset Paola ja Pirjo Suhonen ryhtyivät yhdessä projektiin, joka poikkeaa heidän tavanomaisesta työstään: kaksikko päätti tehdä yhdessä televisio-ohjelman. Muotitaloa pyörittävien sisarusten mielessä idea oman televisio-ohjelman tekemisestä kypsyi vähitellen. 

Siskot-sarjassa sukelletaan kahdeksan julkisuudesta tutun suomalaisnaisen ja heidän siskojensa maailmaan. Ohjelmassa sisarukset käyvät läpi yhteistä taivaltaan ja miettivät muun muassa sitä, missä asioissa he poikkeavat toisistaan – ja missä asiassa he ovat hyvin samankaltaisia.

Siskot

Wilma Schlizewski heitti tuttavansa ulos kotoaan suojellakseen tyttäriään: "Sanoin, että älä koskaan ota minuun mitään yhteyttä"

Mediapersoona Wilma Schlizewski poisti aikoinaanhänen tyttäriään vertailleen naisen perheen kotoa.

Siskot-ohjelman kuudennessa jaksossa AVAlla maanantaina 16.4. klo 21 tutustutaan sisarusten, Ida ja Ada Schlizewskin monimuotoiseen sisarussuhteeseen. Naiset kertovat ohjelmassa raastavimmista teinivuosista, jolloin heitä vertailtiin toisiinsa.

Tutustu Idaan ja Adaan yllä olevalla videolla!

Ada aloitti 14-vuotiaana mallintyöt. Ida koki, että häntä verrattiin usein Adan ulkonäköön.

– Edelleenkin meitä vertaillaan: "Ette näytä yhtään samalta, kauhean kaunis tämä sinun sisko, mutta te ette näytä samalta."

– En minä nykyään noita enää noteeraa, Ida kertoo.

Naisten äiti, julkisuudesta tuttu tv-kasvo Wilma Schlizewski kertoo ohjelmassa joutuneensa poistamaan henkilön heidän kotoaan tämän vertaillessa tyttäriensä ulkonäköä.

– Yksi hieno rouva sanoi, että kyllä Ada on niin jumalaisen kaunis, mutta Ida kyllä sinullakin on varmaan joitain hyviä ominaisuuksia. Silloin minä talutin tämän ihmisen ulos ja sanoin, että älä koskaan ota minuun mitään yhteyttä minkään kautta ja poista minut kaikista sinun katalogeista, Wilma kertoo.

Siskot AVAlla maanantaisin klo 21.00!

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme