Mainos
Mainos
Sunnuntailounas
C Moren suoratoistopalvelussa torstaisin 29.3. alkaen!
Lisätiedot

Sunnuntailounas on erikoisesta perheestä kertova komediasarja, jossa aikuisista lapsistaan etääntynyt isä aloittaa uuden perinteen ja kutsuu vastahakoisen jälkikasvunsa luokseen lounaalle joka sunnuntai.

Sarjan on käsikirjoittanut ja ohjannut Pasilan ja Ihmisten puolueen luoja Atte Järvinen ja päärooleissa nähdään Taneli MäkeläElena LeeveSanttu KarvonenJarkko Niemi ja Samuli Niittymäki. C Moren alkuperäissarja Sunnuntailounas alkaa suoratoistopalvelussa torstaina 29.3. 

Sunnuntailounas

Elena Leeve muistelee erikoista tilannetta uutuussarjan kuvauksissa – ohjaaja joutui tuomaan näyttelijöille patjoja

Sunnuntailounas on C Moren uusi komediasarja, joka alkaa 29.3. Näyttelijä Elena Leeve näyttelee sarjassa 

Pasila ja Ihmisten puolue -sarjoista tutun Atte Järvisen luoma Sunnuntailounas on roisi komedia, jota tähdittää muun muassa Elena Leeve, Santtu Karvonen ​​​​​​​ja Taneli Mäkelä. Mäkelän esittämä isähahmo kutsuu perheensä jo aikuiset lapset joka sunnuntai lounaalle kertaamaan viikon kuulumisia.

Elena Leeve esittää perheen tytärtä, Eeviä, joka toimii perheen järjen äänenä, mutta jonka oma elämä on eron jälkeisessä myllerryksessä. Leeveä ei ollut hankala saada mukaan Järvisen luomaan sarjaan.

– Olen tykännyt Aten aiemmista projekteista. En miettinyt kertaakaan, ettenkö lähtisi mukaan, Leeve kertoo MTV.fi:lle

Näyttelijän mukaan Järvisen luoman komedian haasteellisin osuus on saada teksti elämään halutulla tavalla. Ennen kuvausten alkua näyttelijät valmistautuivat rooleihinsa paljon yhdessä, mikä auttoi ryhmädynamiikan rakentamisessa.

– Sarja perustuu paljon meidän kimppakohtauksiin ja siihen, että istutaan ruokapöydän ääressä. Oli hyvä, että saatiin yhteisiä harjoituksia alle, Leeve sanoo.

Näyttelijät tekevät Sunnuntailounaassa paljon yhteiskohtauksia eikä nauruilta ole komediasarjaa kuvatessa säästytty. Leeven mukaan näyttelijät ovat käyttäneet keskenäistä hauskanpitoa myös työkaluna.

– Mieleenpainuvin tilanne kuvauksissa oli, kun Atte toi mukanaan patjoja, joilla me näyttelijät voitiin levähtää ruokatauon jälkeen. Hän oli selvästi huomannut, että me näyttelijät kaipaamme lepoa, Leeve naurahtaa.

Sunnuntailounas on C Moren uusi komediasarja, joka alkaa 29.3.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme