Mainos
Mainos
Sunnuntailounas
C Moren suoratoistopalvelussa torstaisin 29.3. alkaen!
Lisätiedot

Sunnuntailounas on erikoisesta perheestä kertova komediasarja, jossa aikuisista lapsistaan etääntynyt isä aloittaa uuden perinteen ja kutsuu vastahakoisen jälkikasvunsa luokseen lounaalle joka sunnuntai.

Sarjan on käsikirjoittanut ja ohjannut Pasilan ja Ihmisten puolueen luoja Atte Järvinen ja päärooleissa nähdään Taneli MäkeläElena LeeveSanttu KarvonenJarkko Niemi ja Samuli Niittymäki. C Moren alkuperäissarja Sunnuntailounas alkaa suoratoistopalvelussa torstaina 29.3. 

Sunnuntailounas

Elena Leeve uutuuskomedian roolihahmostaan: "Olen yhtä suorapuheinen vain kotona"

Pitkän uran tehnyt Elena Leeve nähdään uudessa Sunnuntailounas-sarjassa.

Elena Leeve näyttelee C Moren uudessa Sunnuntailounas-komediasarjassa. Sarjassa lapsiinsa yhteyden menettänyt isä kutsuu jälkikasvunsa joka sunnuntaiselle lounaalle ollakseen jälleen mukana lastensa elämässä. Leeve näyttelee Eeviä, perheen ainutta tytärtä ja järjen ääntä.

– En ehkä ole omassa elämässä ihan niin suorapuheinen kuin Eevi, paitsi kotona. Hoidan hommani, mutta en koe olevani perheen vastuuhenkilö, enemmänkin minulla on asiat hukassa, Leeve sanoo yhtäläisyyksistään hahmonsa kanssa MTV.fi:lle.

Onnela-sarjassakin näytellyt Leeve kertoo uralleen mahtuneen paljon kohokohtia. Pitkän uran tehnyt näyttelijä sanoo täyttäneensä osan nuoruuden unelmistaan.

– Q-teatterissa näytteleminen ja ensembleen päätyminen oli unelma jo nuoruudessa. Tein siellä harjoittelun teatterikorkeakoulun aikaan ja nyt olen ensemblessä. Se on ainakin yksi ammatillisista ilonaiheista, Leeve pohtii.

Sunnuntailounas alkaa C More -suoratoistopalvelussa 29.3. kahden jakson voimin!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme