Mainos
Mainos
Sunnuntailounas
C Moren suoratoistopalvelussa torstaisin 29.3. alkaen!
Lisätiedot

Sunnuntailounas on erikoisesta perheestä kertova komediasarja, jossa aikuisista lapsistaan etääntynyt isä aloittaa uuden perinteen ja kutsuu vastahakoisen jälkikasvunsa luokseen lounaalle joka sunnuntai.

Sarjan on käsikirjoittanut ja ohjannut Pasilan ja Ihmisten puolueen luoja Atte Järvinen ja päärooleissa nähdään Taneli MäkeläElena LeeveSanttu KarvonenJarkko Niemi ja Samuli Niittymäki. C Moren alkuperäissarja Sunnuntailounas alkaa suoratoistopalvelussa torstaina 29.3. 

Sunnuntailounas

Konkarinäyttelijä nähdään Pasila-sarjan luojan uutuuskomediassa: "Lähden tekstiä lukematta mukaan hänen sarjoihinsa"

Kokenut näyttelijä Taneli Mäkelä tähdittää C Moren uutta Sunnuntailounas-sarjaa. Mies ei epäillyt hetkeäkään lähteä sarjaan mukaan, kun kuuli, kuka sen ohjannut.

Taneli Mäkelä nähdään uudessa Sunnuntailounas-sarjassa lapsiinsa yhteyden menettäneenä isänä, joka koittaa epätoivoisesti saada perheen nivoutumaan yhteen lounastamalla joka sunnuntai yhdessä. Mäkelän mukaan Pasila-sarjan luonut Atte Järvinen oli suurin syy lähteä mukaan uutuussarjaan.

– Atte on sellainen takuu, että jos hän pyyttää minua kirjoittamaansa juttuun, lähden kyllä tekstiä lukemattakin mukaan. Enkä ole katunut hetkeäkään, Mäkelä hehkuttaa.

Mäkelän mukaan sarjasta hauskan tekee se, että vitsejä ei jäädä laukomaan vaan koko ajan liikutaan eteenpäin. Järvisen teksti on työkalu, jolla on kokeneen näyttelijän mukaan hauska pelata.

– Jos käsikirjoitus on hyvä, niin sen päälle on hyvä lähteä rakentamaan hahmoa. Huonosta käsikirjoituksesta ei hyvää näyttelemällä saa, Mäkelä pohtii.

Näyttelijän mukaan ryhmä on nivoutunut hyvin yhteen ja kuvauksissa on ollut hauskaa. Komediasarjaa tehtäessä kevyt ilmapiiri on suuressa merkityksessä.

– On aina hyvä merkki, jos kuvausporukalla on kivaa. Totta kai, jos jatkuva nauraminen ja vitsailu rupeaa hidastamaan tekemistä, niin sitten voidaan peräänkuuluttaa ammattitaitoa, Mäkelä maalailee.

Sunnuntailounas on C Moren uusi komediasarja, joka alkaa 29.3.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme