Mainos
Mainos
Sunnuntailounas
C Moren suoratoistopalvelussa torstaisin 29.3. alkaen!
Lisätiedot

Sunnuntailounas on erikoisesta perheestä kertova komediasarja, jossa aikuisista lapsistaan etääntynyt isä aloittaa uuden perinteen ja kutsuu vastahakoisen jälkikasvunsa luokseen lounaalle joka sunnuntai.

Sarjan on käsikirjoittanut ja ohjannut Pasilan ja Ihmisten puolueen luoja Atte Järvinen ja päärooleissa nähdään Taneli MäkeläElena LeeveSanttu KarvonenJarkko Niemi ja Samuli Niittymäki. C Moren alkuperäissarja Sunnuntailounas alkaa suoratoistopalvelussa torstaina 29.3. 

Sunnuntailounas

Näyttelijä Jarkko Niemi komedian tekemisestä: "Mitä enemmän tosissaan tilanteessa on, sitä hauskempaa"

Jarkko Niemi näyttelee C Moren uudessa Sunnuntailounas-alkuperäissarjassa häiriintyneen perheen keskimmäistä poikaa Jania.

Jani on sarjassa ammatiltaan näyttelijä, aivan kuten häntä esittävä Jarkko Niemi. Näyttelijän näytteleminen ei kuitenkaan tuntunut juuri normaalia roolia erilaisemmalta.

– Ei tuntunut mitenkään siltä, että täytyy tehdä jotenkin iso karikatyyri, kun se oli jo siihen hahmoon kirjoitettu. Mielestäni komediassa on tärkeää se, että mitä enemmän tosissaan tilanteessa on, sitä hauskempaa, Niemi kertoo MTV.fi:lle.

Niemen ura lähti käyntiin miehen ollessa vielä lukiossa, kun koekuvauksista tarttui ensimmäinen rooli. Hän pääsi tekemään töitä hyvän aikaa jo ennen näyttelijäkoulua.

– Kävi sillä tavalla hyvä tsägä, Niemi toteaa uransa alusta.

Näyttelijä toivoo, että uran huippuhetket ovat vielä edessä. Katumuksia miehellä ei ole uransa varrelta, Niemi ei muuttaisi mitään.

– Aina löytää pientä korjattavaa, kun katsoo omaa työtään elokuvissa tai tv-sarjoissa. Pitää yrittää tehdä niin kuin tilanteessa parhaalta tuntuu ja mentävä sillä, Niemi pohtii.

Sunnuntailounas alkaa C More -suoratoistopalvelussa 29.3. kahden jakson voimin!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme