Mainos
Mainos
Sunnuntailounas
C Moren suoratoistopalvelussa torstaisin 29.3. alkaen!
Lisätiedot

Sunnuntailounas on erikoisesta perheestä kertova komediasarja, jossa aikuisista lapsistaan etääntynyt isä aloittaa uuden perinteen ja kutsuu vastahakoisen jälkikasvunsa luokseen lounaalle joka sunnuntai.

Sarjan on käsikirjoittanut ja ohjannut Pasilan ja Ihmisten puolueen luoja Atte Järvinen ja päärooleissa nähdään Taneli MäkeläElena LeeveSanttu KarvonenJarkko Niemi ja Samuli Niittymäki. C Moren alkuperäissarja Sunnuntailounas alkaa suoratoistopalvelussa torstaina 29.3. 

Sunnuntailounas

Santtu Karvonen näyttelijäpuolisostaan Pihla Penttisestä: "Hän on paljon älykkäämpi kuin minä"

Uutta Sunnuntailounas-sarjaa tähdittävä Santtu Karvonen saa ammattiinsa apua näyttelijäpuolisoltaan.

Santtu Karvonen nähdään Taavin roolissa uudessa Sunnuntailounas-uutuussarjassa. Karvonen seurustelee Putouksessakin hurmanneen Pihla Penttisen kanssa. Pariskunta on tuntenut toisensa koulusta asti. Samaa ammattia harjoittava kumppani antaa hyvin tukea näyttelijäntyöhön.

– Pihla on paljon älykkäämpi kuin minä kaikessa suhteessa. Kun ei itse tajua mitä tehdä, niin sieltä saa kyllä apua.

Sunnuntailounas seuraa aikuisiksi kasvanutta perhettä. Karvosen näyttelemä Taavi on perheen vanhin lapsi. Taavin ero vaimosta johtaa katkeroitumiseen ja ylilyönteihin. Provosoidakseen Taavi pukeutuu jopa natsiuniformuun. Karvonen on hypännyt itseensä verrattuna kovin erilaisen hahmon saappaisiin.

– On se sen verran katkera ukko tuo Taavi, että en ihan hirveästi näe siinä omaa itseäni, Karvonen naureskelee MTV.fille.

Karvosen yksi uran huippuhetkiä on Jussi-palkinnon saaminen. Työstä saatu tunnustus palkinnon muodossa on näyttelijän ammatissa iso juttu. Uran tähän mennessä parhaaksi kokemukseksi Karvonen nimeää vuonna 2011 Pengerkadun ryhmäteatterissa pyörineen Eduskunta 1 -näytelmän, joka kasvoi myöhemmin trilogiaksi.

– Ensi-illan kiitoksissa tajusi, että tämä on vaan niin siistiä. Tämä on tosi yhteiskuntakriittistä, meillä on rokkimeininki ja yleisö otti sen hurmoksellisesti vastaan. Siinä tajusi, että tämän takia teen tätä työtä, Karvonen muistelee.

Sunnuntailounas alkaa C More -suoratoistopalvelussa 29.3. kahden jakson voimin!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme