Mainos
Mainos
Sunnuntailounas
C Moren suoratoistopalvelussa torstaisin 29.3. alkaen!
Lisätiedot

Sunnuntailounas on erikoisesta perheestä kertova komediasarja, jossa aikuisista lapsistaan etääntynyt isä aloittaa uuden perinteen ja kutsuu vastahakoisen jälkikasvunsa luokseen lounaalle joka sunnuntai.

Sarjan on käsikirjoittanut ja ohjannut Pasilan ja Ihmisten puolueen luoja Atte Järvinen ja päärooleissa nähdään Taneli MäkeläElena LeeveSanttu KarvonenJarkko Niemi ja Samuli Niittymäki. C Moren alkuperäissarja Sunnuntailounas alkaa suoratoistopalvelussa torstaina 29.3. 

Sunnuntailounas

Taneli Mäkelä nousisi mielellään takaisin laululavoille: "Keikkailisin, jos joku ymmärtäisi pyytää”

Sunnuntailounas-sarjan tähtiänyttelijä Taneli Mäkelän laulajanura on ollut jonkin aikaa tauolla, mutta into musiikkiin pysyy vahvana.

C Moren uudessa Sunnuntailounas-sarjassa näyttelevä Taneli Mäkelä on kunnostautunut myös laulajana. Iskelmää levyttänyt näyttelijä ei ole aikoihin keikkaillut, mutta palaisi mielellään lavoilla laulamaan.

– Keikkailisin, jos joku ymmärtäisi pyytää. Kyllä minä mielelläni tekisin keikan tai pari silloin tällöin. Siitä pitäisi kuitenkin pitää itse meteliä, koska aika harvoin kukaan osaa ymmärtää kysyä, Mäkelä sanoo.

Mäkelä on julkaissut musiikkia viimeksi 2000-luvun alussa. Näyttelijä ei näe uuden musiikin levyttämistä mahdottomuutena, mutta pelkästään itsensä markkinoinnin takia mies ei studioon aio lähteä.

– Melkein pitäisi tehdä levy, jos haluaa tehdä keikkoja, siinä pitäisi aloittaa sellainen markkinointiprosessi. Jos tulee jotain vahvaa sanottavaa, jotain biisejä, joita haluaisi ehdottomasti levyttää, niin en levyttämistä mahdottomana pidä, Mäkelä toteaa.

Mäkelä aloitti näyttelijäuransa vuonna 1985 MTV3:lla nähdyssä Musta tuntuu -komediajännärissä. Näyttelijän mukaan sarja oli komea startti uralle.

– Jos sen mahdollisuuden olisi jotenkin tyrinyt, niin silloin olisi voinut harkita vakavasti alan vaihtoa.

Sunnuntailounas alkaa C More -suoratoistopalvelussa 29.3. kahden jakson voimin!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme