Mainos
Mainos
Sunnuntailounas
C Moren suoratoistopalvelussa torstaisin 29.3. alkaen!
Lisätiedot

Sunnuntailounas on erikoisesta perheestä kertova komediasarja, jossa aikuisista lapsistaan etääntynyt isä aloittaa uuden perinteen ja kutsuu vastahakoisen jälkikasvunsa luokseen lounaalle joka sunnuntai.

Sarjan on käsikirjoittanut ja ohjannut Pasilan ja Ihmisten puolueen luoja Atte Järvinen ja päärooleissa nähdään Taneli MäkeläElena LeeveSanttu KarvonenJarkko Niemi ja Samuli Niittymäki. C Moren alkuperäissarja Sunnuntailounas alkaa suoratoistopalvelussa torstaina 29.3. 

Sunnuntailounas

Hulvaton komedia erikoisesta perheestä! Katso esimakua Taneli Mäkelän tähdittämästä Sunnuntailounas-sarjasta

Sunnuntailounas on erikoisesta perheestä kertova komediasarja, jossa aikuisista lapsistaan etääntynyt isä aloittaa uuden perinteen ja kutsuu vastahakoisen jälkikasvunsa luokseen lounaalle joka sunnuntai.

Sunnuntailounas-sarjan on käsikirjoittanut ja ohjannut Pasilan ja Ihmisten puolueen luoja Atte Järvinen ja päärooleissa nähdään Taneli Mäkelä, Elena Leeve, Santtu Karvonen, Jarkko Niemi ja Samuli Niittymäki. C Moren alkuperäissarja Sunnuntailounas alkaa suoratoistopalvelussa torstaina 29.3.

Sarjan alussa perheen isä Tauno (Taneli Mäkelä) on jäänyt eläkkeelle. Pian sen jälkeen hän on saanut sydänkohtauksen, joka oikeastaan osoittautuu vain närästykseksi. Käytyään mielestään kuoleman porteilla Tauno dramaattisena miehenä on havahtunut elämän rajallisuuteen ja päättänyt eheyttää suhteensa aikuisiin lapsiinsa.

Lasten mielestä tämä tapahtuu kömpelösti ja ainakin 20 vuotta liian myöhään, mutta Taunolle ei koskaan ole sanottu vastaan. Siksi perhe istuu joka sunnuntai Taunon valmistamalla lounaalla. Lounaalla perhe käy läpi viikon tapahtumia, jotka nähdään sarjassa takautumien kautta. Sanoja ei säästellä, kun perheenjäsenet kommentoivat toistensa älyttömiäkin tekemisiä ja kokemuksia.

Vanhin poika Taavi (Santtu Karvonen) on eroamassa vaimostaan ja käy tämän kanssa huoltajuuskiistaa tyttärestään. Prosessi laukaisee Taavin koko kauden mittaisen muutoksen, jonka aikana hän kokee olevansa uhanalainen laji: valkoinen lihaa syövä heteromies, jonka on pakko nousta taisteluun olemassaolonsa puolesta.

Keskimmäinen poika Jani (Jarkko Niemi) on näyttelijä, joka odottaa suurta tilaisuuttaan ja tahtoo muuttaa elämäänsä. Hän ramppaa koekuvauksissa ja suunnittelee yhden miehen lauluiltoja. Uran esteenä ei ole hänen riittämättömät lahjansa, vaan umpimahdoton luonne. Hän onnistuu riitauttamaan jokaisen projektin mihin osallistuu, vaikka mielestään ainoastaan puhdistaa ilmaa.

Perheen nuorin poika Severi (Samuli Niittymäki) on suuria unelmia omaava 25-vuotias, jolla ei ole mitään suunnitelmia haaveidensa saavuttamiseen. Hän tahtoo tehdä elämästään menestystarinan, mutta ei ymmärrä, että suuruuteen vaaditaan paljon peräänantamatonta työtä. Severi havainnoi maailman ongelmat, mutta maailman parantaminenkin jää vain sivusta huutelun ja salaliittoteorioiden tasolle.

Tässä erikoisessa joukossa ainoaa järjen ääntä edustaa perheen tytär Eevi (Elena Leeve), kolmekymppinen terveyskeskuslääkäri ja lempeä totuuden torvi. Perheen virallisen tukihenkilön omakin elämä kokee mullistuksia, kun Eeville ja hänen poikaystävälleen tulee ero ja Eevi ajautuu Tinderin syövereihin.

Samaistuttava ja laadukas perhesarja käsittelee asioita, joista ihmiset oikeasti keskenään puhuvat. Vakavista ja kipeistä asioista, mutta kepeästi ja koomisten lasien läpi katsottuna. Sarjassa vierailee useita nimekkäitä suomalaisnäyttelijöitä, muun muassa Kari Ketonen, Kari Hietalahti, Emmi Parviainen, Jaana Saarinen sekä Tapio Liinoja.

– Atte Järvinen on eräs aikamme lahjakkaimmista käsikirjoittaja-ohjaajista. On hienoa, että saimme Sunnuntailounaan ohjelmistoomme. Sunnuntailounaan yllätyksellinen ja terävä käsikirjoitus on raikasta uutta suomalaista komediaa. Taneli Mäkelä on loistava Taunon roolissa. Mäkelän monipuolinen kokemus näyttelijänä tuo rooliin toisaalta syvyyttä ja toisaalta hillitöntä hauskuutta, MTV:n draamapäällikkö Jani Hartikainen kuvailee.

Sunnuntailounas alkaa C Moren suoratoistopalvelussa (cmore.fi) torstaina 29.3., jolloin julkaistaan kaksi ensimmäistä jaksoa. Sen jälkeen sarjasta julkaistaan yksi jakso viikossa torstaisin. Jaksoja on yhteensä 10.

Sunnuntailounas alkaa C Moren suoratoistopalvelussa torstaina 29.3.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme