Mainos
Mainos
Suomen paras palomies
Keväällä 2018 Subilla!
Lisätiedot

Lisää turvallisuudesta: Helpe ja Spek

Suomen paras palomies

Kymmenen palomiestä ottaa vastaan elämänsä haasteen – nyt etsitään Suomen parasta palomiestä!

Suomen paras palomies on uusi vauhdikas ja jännittävä kilpailu- ja viihdereality, jossa testataan kymmenen suomalaisen palomiehen kunto, kestävyys ja taidot.

He ovat kaikki sankareita, tosielämän supermiehiä ja pelastajia. Heidän tehtävänsä on auttaa meitä hädän hetkellä mitään pelkäämättä. Kohtaamme heidät elämän käännekohdissa isojen surujen, ilojen, tapahtumien ja tapaturmien keskellä. He laittavat oman henkensä peliin meidän pelastamiseksi.

Millaisia miehiä palomiehet ovat?

Suomen paras palomies on uusi vauhdikas ja jännittävä kilpailu- ja viihdereality, jossa testataan kymmenen eri puolilta Suomea mukaan päässeen rohkean palomiehen kunto, kestävyys ja taidot.

Näyttävät, fyysisesti raskaat ja vaativat kilpailutehtävät vievät palomiehet äärirajoilleen. Aina eivät lihakset, voima ja kestävyys riitä, tarvitaan myös henkistä kanttia ja hyvää hahmotuskykyä. Luvassa on savua, tulta, hikeä ja pelkojen kohtaamista.

Ohjelmasarjassa palomiehet kilpailevat yksilölajeissa, sekä kahtena jaksoittain vaihtuvana joukkueena tarkoituksenaan selvittää kuka on sankarien sankari.

Joka jaksossa palomiehet osallistuvat fyysisesti ja psyykkisesti haastaviin ja toinen toistaan vaativampiin kilpailutehtäviin, joiden perusteella he keräävät pisteitä. Toiseksi jääneen joukkueen kaksi yksilökilpailussa vähiten pisteitä saanutta palomiestä kohtaavat kaksintaistelussa, jonka häviävä palomies poistuu kilpailusta.

Kilpailutilanteiden ulkopuolella katsojat pääsevät tutustumaan mielenkiintoisiin henkilöihin ja persoonallisuuksiin palomiespuvun alla. Siellä ystävystytään, nauretaan ja jaetaan koskettavia sekä hauskoja kokemuksia uran ja elämän varrelta.

Tämä nopeatempoinen, jännittävä ja mukaansatempaava TV-ohjelma kunnioittaa niitä naisia ja miehiä, jotka pelastavat meidät liekkien keskeltä ja asettavat henkensä alttiiksi päivittäin muiden puolesta.

Kymmenen jakson aikana, voiton riemujen ja karvaiden pettymysten, sekä monen yllättävän käänteen jälkeen selviää, kuka näistä supermiehistä on Suomen Paras Palomies!


Suomen paras palomies SUBilla keväällä!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme