Mainos
Mainos
Suomen paras palomies
Keväällä 2018 Subilla!
Lisätiedot

Lisää turvallisuudesta: Helpe ja Spek

Suomen paras palomies

Palomies-Antti joutui yllättäen kätilöksi: "Tämä on pakko vain synnyttää tänne vessaan"

Suomen paras palomies -ohjelman kilpailija Antti päätyi avustamaan synnytyksessä työkeikalla.

Subin uudessa Suomen paras palomies -ohjelmassa kymmenen kokenutta palomiestä ympäri Suomen kilpailevat toisiaan vastaan toinen toistaan haastavimmissa tehtävissä.

Mukana ohjelmassa nähdään Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksella työskentelevä Antti.

Antti kertoi MTV Viihteen haastattelussa erikoisesta työtilanteesta, jossa hän oli avustamassa naista synnytyksessä.

Antti oli lähdössä työkaverina Tommin kanssa kohteeseen, jossa synnytys olikin etenemässä jo ponnistusvaiheeseen. Matkaa lähimpään synnytyssairaalaan oli yli 50 kilometriä ja palomiehet joutuivatkin kätilönhommiin.

– Katsoimme Tommin kanssa toisiamme hetken aikaa ja hikikarpalot valuivat. Mitä me nyt tehdään? Tämä on pakko vain synnyttää tänne vessaan. Ei ole mitään muuta vaihtoehtoa. Sitten tapahtui se legendaarinen telkkarista opittu juttu. Puhtaita pyyhkeitä tänne näin, Antti kertoo.

Ensimmäistä kertaa synnytyksessä olleilta miehiltä homma sujui hyvin.

– Minä pidin kädestä kiinni ja työkaveri Tommi otti kopin. Annetaan naisen ponnistaa. Sieltähän syntyi terve poika, Antti kuvailee tilannetta.

Katso koko hurja synnytyskertomus yllä olevalta videolta. Palomiehet kertovat videolla myös tv-sarjan hurjista tehtävistä.

Suomen paras palomies Subilla torstaisin klo 21.00!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme