Mainos
Mainos
Suomen paras palomies
Keväällä 2018 Subilla!
Lisätiedot

Lisää turvallisuudesta: Helpe ja Spek

Suomen paras palomies

Palomies-Jussi loukkaantui uutuusohjelman fyysisesti raskaissa kuvauksissa: "Luonto korjaa heikot pois"

Suomen paras palomies -ohjelman kilpailijalle sattui onnettomuus uutuussarjan kuvauksissa.

Subilla 29.3. starttaava Suomen paras palomies on uusi vauhdikas ja jännittävä kilpailu- ja viihdereality, jossa testataan kymmenen suomalaisen palomiehen kunto, kestävyys ja taidot.

Ohjelman tehtävät ovat fyysisesti raskaita ja laittaa jopa palomiehet koville. Järvenpään paloaseman yksikön kilpailija Jussi kertoo MTV.fin haastattelussa loukkaantuneensa ohjelman kuvauksissa. 

– Käsi on paketissa. Olkapää on mennyt sijoiltaan kilpailujen temmellyksessä. Sanotaan näin, että luonto korjaa heikot edeltä ja vahvat jatkaa sitten, Jussi kuvailee tilannetta.

Loukkaantumisesta huolimatta rohkealle miehelle palomiesten luoma yhteishenki kuvauksissa on ollut kaiken sen arvoista.

– Palomiesurallani tämä on ollut ehkä toiseksi hienoin juttu palomieskoulutukseen pääsyn jälkeen. Ei sen takia, että teimme televisiota vaan sen vuoksi, että yhteishenki ja itsensä löytäminen kilpailutilanteessa oli mahtavaa, mies kertoo.

Koviin suorituksiin tottunut pelastaja kertoo, että ohjelman kuvaukset olivat raskaita.

– Siinä ollaan kovan paineen alla henkisesti ja fyysisesti. Se jatkuva jännitys, henkinen ja fyysinen rasitus. Ei sellaista jännitystä ole arkielämässä tai työvuoroissa jatkuvasti, palomies kertoo.

Tutustu uutuusohjelmaan alla olevalta videolta!


Suomen paras palomies SUBilla 29.3. alkaen!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme