Mainos
Mainos
Suomen paras palomies
Keväällä 2018 Subilla!
Lisätiedot

Lisää turvallisuudesta: Helpe ja Spek

Suomen paras palomies

Palomies-Pasi avautuu uutuusohjelman rankoista kuvauksista: "Emme tapelleet kulisseissa"

Pian Subilla starttaavan Suomen paras palomies -ohjelman kuvaukset olivat äärimmäisen vaativia ohjelman kilpailijoille.

29.3. Subilla starttaavan Suomen paras palomies -uutuusohjelman kuvaukset ovat olleet rankkoja palomieskilpailijoille niin fyysisesti kuin henkisestikin.

Ohjelmassa on mukana kymmenen kilpailijaa eri puolelta Suomea. Kaikki kilpailijat ovat kokeneita palomiehiä. Miehet joutuvat kohtaamaan haastavia ja palomiehille ominaisia tehtäviä.

Mukana ohjelmassa nähdään Turun pääpaloasemalla vuodesta 1989 palomiehenä ja pelastussukeltajana toiminut Pasi. Mies on ollut mukana jopa Estonian pelastustöissä.

Hän kertoo, että ohjelman tekemisessä haastavinsta olivat kilpailutilanne ja tulosten odottaminen. 

– Me kaikki nautimme ohjelman tekemisestä todella paljon, mutta ikävää oli se, että aina joku joutui lähtemään. Se oli tietenkin hiukan stressaavaa, Pasi kommentoi.

Mies kertoo, että palomiehet löysivät hyvän yhteishengen ohjelman kuvauksien aikana, vaikka eivät olleetkaan ennestään tuttuja toistensa kanssa. 

– Emme tapelleet yhtään kulisseissa. Yhteishenki oli sama kuin töissäkin. Kaikilla oli sama määränpää ja yhteishenki syntyi todella nopeasti, mies kuvailee.

Suomen paras palomies on uusi vauhdikas ja jännittävä kilpailu- ja viihdereality, jossa testataan kymmenen suomalaisen palomiehen kunto, kestävyys ja taidot.

Ohjelman juontaa Joanna Kuvaja.

Tutustu uutuusohjelmaan lisää videolta!


Suomen paras palomies SUBilla 29.3. alkaen!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme