Mainos
Mainos
Tilt 2.0
Lisätiedot

Legendaarinen Tilt palaa ruutuun! Nämä asiat ovat muuttuneet 20 vuodessa

Legendaarinen Tilt täyttää 20 vuotta ja alkaa uudistuneena Sub-kanavalla. Tilt 2.0 -ohjelmassa juontajat Sara Chafak ja Linda Manuella ottavat leikkimielisesti mittaa julkkisvieraista virtuaalitodellisuuspelien maailmassa ja tutustuvat kiinnostavimpiin peliuutuuksiin.

Yksi Suomen kaikkien aikojen tunnetuimmista peliohjelmista, Tilt, muistetaan hurmaavasta juontajastaan, Jaana Pelkosesta ja erittäin ajankohtaisesta pelejä käsittelevästä sisällöstä.

Nyt ohjelma on viritetty entistä vauhdikkaammaksi: juontajia on kaksi ja peliohjaimia nähdään myös tunnettujen viihdekasvojen käsissä. Vieraskavalkaadissa nähdään VR-lasit silmillä muun muassa Isac Elliot, Brädi, Stig, Kalle Lamberg, Aste sekä Justimuksen Sami Harmaala.

Katsojakokemus viedään ihan uudelle tasolle. Tilt 2.0 -ohjelmassa käytetään ainutlaatuisella tavalla mixed reality -teknologiaa, jossa katsojat pääsevät näkemään pelaajat ikään kuin pelin sisällä.

– Tilt 2.0 on herättänyt isoa kiinnostusta Yhdysvaltoja myöden, ja ohjelmaformaatin optio on jo myyty esimerkiksi Intiaan, Intervision tuottaja Tommi Häkkinen sanoo.

Nyt syksyllä 20 vuotta täyttävä ohjelma alkaa Subilla suurempana ja viihdyttävämpänä kuin koskaan! VR-pelaamisen lisäksi ohjelmassa on myös uutuuspelien esittelyjä.

– Kiinnostus elektronista urheilua, virtuaalitodellisuutta ja tietokonepelejä kohtaan on nopeasti kasvava kansainvälinen megailmiö erityisesti nuorten miesten keskuudessa, mutta pelaaminen yleisesti laajempana viihdemuotona kasvaa tutkitusti kaikenikäisten viihdekontekstista kiinnostuneiden keskuudessa, Subin kanavapäällikkö Lauri Ogawa kertoo.

– Haluamme palvella pelaamista, uusia viihdeilmiöitä ja teknologiatrendejä seuraavaa Subin nuorempaa yleisöä entistäkin paremmin vahvistamalla lauantai-iltapäivän nuorisoputkea, johon kuuluu muun muassa Arena eSports ja Teknavi, ja jonka kärki sekä vetonaula uusi Tilt 2.0 tulee olemaan, kanavapäällikkö jatkaa. 

Tilt 2.0 starttaa Subilla 21.10. klo 12:00 ja ohjelma tulee myös Katsomoon.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme