Mainos
Mainos
Tilt 2.0
Lisätiedot

Sara Chafak ja Linda Manuella aloittavat Tilt 2.0 -ohjelman juontajina!

Sara Chafak ja Linda Manuella ovat legendaarisen peliohjelman uudet juontajat.

Vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak ja fitnessbloggaaja Linda Manuella aloittavat Tilt 2.0 -ohjelman juontajina. Kumpikin naisista odottaa innoissaan tulevaa kautta ja ovat otettuja saadessaan kunnian juontaa legendaarista peliohjelmaa. Kummallekin juontotyöt ovat entuudestaan tuttuja. 

Manuella kertoo, että hän ei juurikaan vapaa-ajallaan pelaa pelejä, mutta on päässyt tutustumaan maailmaan veljiensä kautta.

– Seuraan mielelläni vierestä pelien kehittymistä ja niiden ihmeellistä maailmaa. Saattaa toki olla, että nyt innostun eri tavalla pelailemisesta, Manuella kertoo.

Chafak sen sijaan kertoo olevansa innokas pelaaja. Nuorempana hän pelasi mielellään muun muassa Assassin's Creed -seikkailupelejä ja nimeää tasohyppelypeli Crash Bandicootin kaikkien aikojen suosikikseen. 

– Aina kun on vapaa-aikaa, niin pelaillaan kyllä. Tiedän siis itsekin peleistä jonkin verran! Chafak nauraa.

Sekä Chafak että Manuella ovat itsekin katsoneet ohjelmaa aikoinaan, kun juontajana toimi Jaana Pelkonen. Tulevalla kaudella ohjelmaa on uudistettu jonkin verran ja muutoksen myötä ohjelma siirtyy takaisin Subille. Chafak vihjailee, että ohjelmassa nähdään myös uusia osioita. 

– Ne jää nähtäväksi sitten ruutuun, Chafak kertoo salaperäisenä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme