Mainos
Mainos
Tosimiehet
Lisätiedot

Tosimiehet on pilke silmäkulmassa tehty ohjelma, jossa viisi epäterveellisiä elämäntapojaan rakastavaa suomalaista miestä piiskaa porukassa itsensä ja toisensa parempaan fyysiseen kuntoon.


Tosimiehet ovat ihan tavallisia, rehtejä suomalaisia työmiehiä, joista on helppo pitää. Näitä miehiä yhdistää itsevarmuus ja huumorintaju. Kuntoremontissa heillä on apuna myös oma fysiikkavalmentaja Thomas Tallberg. Nyt hänen haasteenaan on saada viisi tosimiestä muuttamaan elintapojaan niin, ettei paluuta entiseen enää ole.

Tosimiehet

Mies! Kaipaatko muutosta? Osallistu uuteen Tosimiehet-ohjelmaan!

Tartu tilaisuuteen saada itsesi kuntoon ja lähde mukaan uutuusohjelmaan!

Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan? Mikäli sinut on palkittu mahalla miehekkäistä tottumuksistasi, saatat olla oikea henkilö uuteen Tosimiehet ohjelmaan. Rento huumori ja elämänmyönteinen asenne auttavat sinua muuttamaan tapojasi hiukan parempaan suuntaan.

Tosimiehet on pilke silmäkulmassa tehtävä ohjelma, jossa viisi epäterveellisiä elämäntapojaan rakastavaa miestä piiskaa porukassa itsensä ja toisensa kuntoon.

Täytä alla olevaan hakukaavakkeeseen tarvittavat tiedot ja lisää lopussa mukaan vielä kolme kuvaa itsestäsi. 

Haku on päättynyt. Valittuihin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme