Mainos
Mainos
Tosimiehet
Lisätiedot

Tosimiehet on pilke silmäkulmassa tehty ohjelma, jossa viisi epäterveellisiä elämäntapojaan rakastavaa suomalaista miestä piiskaa porukassa itsensä ja toisensa parempaan fyysiseen kuntoon.


Tosimiehet ovat ihan tavallisia, rehtejä suomalaisia työmiehiä, joista on helppo pitää. Näitä miehiä yhdistää itsevarmuus ja huumorintaju. Kuntoremontissa heillä on apuna myös oma fysiikkavalmentaja Thomas Tallberg. Nyt hänen haasteenaan on saada viisi tosimiestä muuttamaan elintapojaan niin, ettei paluuta entiseen enää ole.

Tosimiehet

Hyvältä näyttää! Näin Tosimiehet muuttuivat viiden kuukauden elämäntapamuutoksen aikana

Tosimiesten viidessä kuukaudessa tapahtunut muutos on silminnähden upea.

Tosimiehet on pilke silmäkulmassa tehty ohjelma, jossa viisi epäterveellisiä elämäntapojaan rakastavaa suomalaista miestä piiskaa porukassa itsensä ja toisensa parempaan fyysiseen kuntoon. Yhteisenä tavoitteena porukalla on olympiamatkan triathlon.

Viisi kuukautta on kulunut ja miehet ovat saaneet aikaan mielettömän muutoksen kehoissaan. Katso alta, miltä upeat miehet näyttävät nyt!

1. Joonatan, 27

2. Ville, 35

3. Teppei, 36

4. Harri, 40

5. Eero, 50

Kuntoremontissa miehillä oli apuna myös oma fysiikkavalmentaja Thomas Tallberg. Joukkoa ajoi eteenpäin ryhmäpaine ja porukalla tekemisen meininki.

Itsevarma ja hyväntuulinen porukka otti haasteen vastaan yhdessä tiiminä. Muuttuneet miehet rohkenevat jälleen esitellä kehoaan myös alasti. 


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme