Mainos
Mainos
Tosimiehet
Lisätiedot

Tosimiehet on pilke silmäkulmassa tehty ohjelma, jossa viisi epäterveellisiä elämäntapojaan rakastavaa suomalaista miestä piiskaa porukassa itsensä ja toisensa parempaan fyysiseen kuntoon.


Tosimiehet ovat ihan tavallisia, rehtejä suomalaisia työmiehiä, joista on helppo pitää. Näitä miehiä yhdistää itsevarmuus ja huumorintaju. Kuntoremontissa heillä on apuna myös oma fysiikkavalmentaja Thomas Tallberg. Nyt hänen haasteenaan on saada viisi tosimiestä muuttamaan elintapojaan niin, ettei paluuta entiseen enää ole.

Tosimiehet

Kuva: Tosimies-Teppein salattu menneisyys paljastui – hurjassa tikissä kehonrakennusvuosina!

MTV3-kanavan Tosimiehet-ohjelmassa koko miesjoukon ilopillerin roolin ottaneella Teppeillä on tausta kehonrakennuksen parissa.

Tosimiehet-ohjelmasta tutuksi tullut Teppei on viime vuosina jättänyt kehostaan huolehtimisen elämässään takasijalle, mutta menneisyydessä liikuntaharrastus on ollut iso osa hänen elämäänsä. Vanha kuva miehen kehonrakennusvuosilta todistaa, että mies on todella ollut aikoinaan elämänsä kunnossa.

Teppei on nuorempana voittanut kehonrakennuksessa peräti kaksi SM-kultaa. Vanhassa kuvassa mies poseeraakin todella timminä, puntteja nostellen, eikä häntä ole tunnistaa nykyiseksi itsekseen.

Tosimiehet MTV3-kanavalla tiistaisin klo 20.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme