Mainos
Mainos
Tosimiehet
Lisätiedot

Tosimiehet on pilke silmäkulmassa tehty ohjelma, jossa viisi epäterveellisiä elämäntapojaan rakastavaa suomalaista miestä piiskaa porukassa itsensä ja toisensa parempaan fyysiseen kuntoon.


Tosimiehet ovat ihan tavallisia, rehtejä suomalaisia työmiehiä, joista on helppo pitää. Näitä miehiä yhdistää itsevarmuus ja huumorintaju. Kuntoremontissa heillä on apuna myös oma fysiikkavalmentaja Thomas Tallberg. Nyt hänen haasteenaan on saada viisi tosimiestä muuttamaan elintapojaan niin, ettei paluuta entiseen enää ole.

Tosimiehet

Kuvat: Tosimies-Eeron huikea muodonmuutos – hurjat 32 kiloa laihtunutta miestä ei enää tunnista

Tosimiehet-ohjelmassa MTV3-kanavalla uudet elämäntavat omaksunut Eero on laihtunut niin paljon, ettei miestä tunnista enää vanhasta lomakuvasta.

Tosimiehet-ohjelmaan mukaan lähtenyttä Eeroa, 51, ei enää tunnista vanhasta lomakuvasta, sillä mies on laihtunut uusien elämäntapojen myötä roimasti. Kaiken kaikkiaan hän on pudottanut painoaan yli kolmekymmentä kiloa

– Olen laihtunut kaiken kaikkiaan 32 kiloa, Eero kertoo ylpeänä.

Hieman yli satakiloisella tosimiehellä on selkeä tavoite myös tulevaisuutensa suhteen: Hän aikoo jatkaa treenaamista ja terveellisten elämäntapojen noudattamista.

– Haluan vielä nähdä vaa'an näytössä sen 99 kiloa – eikä se ole kauhean kaukana enää, Eero toteaa.

"Eero is back!"

Oman kuljetusalan yrityksensä toimitusjohtaja on omaksunut uudet, terveellisemmät elämäntavat erityisen hyvin. Nuorena aktiivisesti urheilua harrastanut tosimies myöntää, että matka kohti kevyempää olemusta ei ole kuitenkaan ollut helppo. Matkan varrella usko on meinannut loppua useaan otteeseen, mutta suomalaisella sisulla Eero on päättäväisesti jatkanut treenaamista ja noudattanut terveellistä ruokavaliota. 

– Tämä on vaatinut kirjaimellisesti verta, hikeä ja kyyneleitä – mutta koko projekti on ollut ehdottomasti kaiken sen vaivan arvoista, hän toteaa.

Koko Eeron perhe on ollut hänen tukenaan hänen elämäntapamuutoksessaan ja mies uskoo pitävänsä kiinni uusista elämäntavoistaan myös jatkossa.

– Olen todella ylpeä itsestäni ja niin on myös vaimoni ja lapseni. Eero is back! hän toteaa.

Eero toivoo, että hän kannustaisi esimerkillään muitakin suomalaisia pitämään itsestään entistä parempaa huolta.

– Olen kiitollinen, että saan olla esimerkkinä siitä, kuinka jokainen voi tehdä itselleen elinvuosia lisää katsomalla peiliin ja myöntämällä, että on laiminlyönyt itseään, Eero hymyilee.

Tosimiehet on pilke silmäkulmassa tehty ohjelma, jossa viisi epäterveellisiä elämäntapojaan rakastavaa suomalaista miestä piiskaa porukassa itsensä ja toisensa parempaan fyysiseen kuntoon.

Tosimiehet tiistaisin klo 20 MTV3-kanavalla. Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme