Mainos
Mainos
Tosimiehet
Lisätiedot

Tosimiehet on pilke silmäkulmassa tehty ohjelma, jossa viisi epäterveellisiä elämäntapojaan rakastavaa suomalaista miestä piiskaa porukassa itsensä ja toisensa parempaan fyysiseen kuntoon.


Tosimiehet ovat ihan tavallisia, rehtejä suomalaisia työmiehiä, joista on helppo pitää. Näitä miehiä yhdistää itsevarmuus ja huumorintaju. Kuntoremontissa heillä on apuna myös oma fysiikkavalmentaja Thomas Tallberg. Nyt hänen haasteenaan on saada viisi tosimiestä muuttamaan elintapojaan niin, ettei paluuta entiseen enää ole.

Tosimiehet

Pankissa työskennellyt Thomas Tallberg vaihtoi alaa – valmentaa uutusohjelmassa tosimiehiä triathloniin

Ekonomi Thomas Tallberg työskenteli vielä jokin aika sitten investointipankissa. Hän kuitenkin päätti kuunnella sydämensä ääntä ja vaihtoi rohkeasti alaa.

Tosimiehet-uutuusohjelman keulahahmo personal trainer Thomas Tallberg vaihtoi joitakin vuosia sitten rohkeasti pikkutakin treenivaatteisiin ja laittoi oman liikunta-alan yrityksen pystyyn. Mies ei ole toistaiseksi katunut päätöstään. 

– Kun olin vielä pankissa töissä, liikuin ihan jokaisessa välissä. Jos ei ollut lounaspalaveria, kävin salilla lounaan aikaan. Jossain vaiheessa aloin jeesata myös kavereitani kuntoilemisessa. Huomasin silloin, että tästä voisi tulla jotakin. Laitoin hynttyyt yhteen kaverini kanssa ja vuokrasimme tilan yrityksellemme. Nyt meitä on kymmenen valmentajaa ja asiakkaitakin riittää mukavasti, Tallberg kertoo. 

Ensi syksynä hänet nähdään valmentamassa viittä epäterveellisiä elämäntapojaan rakastavaa suomalaista miestä. Tallbergin tehtävänä on piiskata miehet sellaiseen kuntoon, että he pystyvät suorittamaan loppuhuipennuksena triathlonin eli on uinnin, pyöräilyn ja juoksun yhdistelmän. 

– Haasteena on saada viisi tosimiestä muuttamaan elintapojaan niin, ettei paluuta entiseen enää ole. Sen vuoksi on tärkeää ymmärtää, mikä on syynä miesten huonoihin elämäntapoihin. Triathlon on uinnin, pyöräilyn ja juoksun yhdistelmälaji.

Tallberg treenaa itse jopa kymmenen kertaa viikossa. Hänen mukaansa treenaamisen ei tarvitse olla rääkkiä. Jo työmatkapyöräily lasketaan hänen mukaansa treeniksi.

– Liikun monipuolisesti. Käyn uimassa, kävelyllä, pyöräilemässä tai salilla. Kun treenaaminen on monipuolista, ei vahingossakaan pääse palamaan loppuun, Tallberg sanoo. 

Tosimiehet alkaa syksyllä! 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme