Mainos
Mainos
Tosimiehet
Lisätiedot

Tosimiehet on pilke silmäkulmassa tehty ohjelma, jossa viisi epäterveellisiä elämäntapojaan rakastavaa suomalaista miestä piiskaa porukassa itsensä ja toisensa parempaan fyysiseen kuntoon.


Tosimiehet ovat ihan tavallisia, rehtejä suomalaisia työmiehiä, joista on helppo pitää. Näitä miehiä yhdistää itsevarmuus ja huumorintaju. Kuntoremontissa heillä on apuna myös oma fysiikkavalmentaja Thomas Tallberg. Nyt hänen haasteenaan on saada viisi tosimiestä muuttamaan elintapojaan niin, ettei paluuta entiseen enää ole.

Tosimiehet

Personal trainer antaa vinkkinsä: Näin perusliike tehdään kahvakuulalla oikein

Tosimiehet-ohjelman oma fysiikkavalmentaja Thomas Tallberg näyttää videolla, kuinka perusliike tehdään kahvakuulalla oikein.

Thomas Tallberg on muun muassa juossut Tough Viking Helsinki -kilpailun useampaan otteeseen ja koetellut itseään sekä vastustajiaan niin vapaaottelun ja Brasilialaisen jiu-jiutsun tatameilla kuin jääkiekko- ja salibandykaukaloissakin. Myös kahvakuulailu sujuu monipuoliselta valmentajalta ja mies näyttääkin Tosimiehet-ohjelman osallistujille, kuinka perusliike suoritetaan kahvakuulalla oikein.

– Otetaan kuulasta kiinni, annetaan sen roikkua tässä, vedetään vähän lavat yhteen, niin olkapäät ei tule tänne eteen ja minulla on hyvä ryhti, Tallberg näyttää mallia Tosimiehille.

Valmentaja painottaa, että perusliikkeessä työtä ei tehdä käsillä, vaan voima liikkeeseen haetaan lantiosta.

– Sitten lähden hakemaan liikettä: En käytä käsiä, vaan pelkästään lantiolla lähden hakemaan tätä. Peffa menee tiukaksi ja se heittää sen kuulan.

– Antakaa sen kunnolla heilua taakse! Tallberg kannustaa!

Tosimiehet on sympaattinen ja ilontäyteinen ohjelma, jossa viisi suomalaista miestä lähtee toisiaan kannustaen treenaamaan kohti olympiamatkan triathlonia. Miesten valmentajana toimii personal trainer Thomas Tallberg.

Katso artikkelin yltä videolta Thomas Tallbergin vinkit!

Tosimiehet MTV3-kanavalla tiistaisin klo 20.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme