Mainos
Mainos
Tosimiehet
Lisätiedot

Tosimiehet on pilke silmäkulmassa tehty ohjelma, jossa viisi epäterveellisiä elämäntapojaan rakastavaa suomalaista miestä piiskaa porukassa itsensä ja toisensa parempaan fyysiseen kuntoon.


Tosimiehet ovat ihan tavallisia, rehtejä suomalaisia työmiehiä, joista on helppo pitää. Näitä miehiä yhdistää itsevarmuus ja huumorintaju. Kuntoremontissa heillä on apuna myös oma fysiikkavalmentaja Thomas Tallberg. Nyt hänen haasteenaan on saada viisi tosimiestä muuttamaan elintapojaan niin, ettei paluuta entiseen enää ole.

Tosimiehet

Robert Helenius paljastaa: Näin rentoudun ennen nyrkkeilyottelua

Ammattinyrkkeilijä Robert Helenius vetää Tosimiehet-ohjelmassa elämäntapojaan muuttaneille suomalaismiehille treenit omaan tapaansa MTV3-kanavalla tänään tiistaina 17.10. klo 20.

Robert Helenius vetää kuntoaan roimasti kohottaneille tosimiehille treenit ja puhuu heille rentoutumisen tärkeydestä. Helenius paljastaa miehille myös keinon, joka häntä itseään auttaa rentoutumaan ennen ottelua.

– Minua pelotti mennä kehään aina ottelemaan, kun olin junnu, Helenius myöntää miehille.

Kun pelon tai jännityksen tunnistaa itsessään, on se huomattavasti helpompi selättää. Ammattinyrkkeilijä käyttää tähän apuna rentoutusharjoituksia.

– Joka kerta, kun nouset kehään, se on itsensä voittamista, Helenius toteaa.

Katso videolta artikkelin yltä, millaisen harjoituksen avulla Robert Helenius rentoutuu!

Tosimiehet MTV3-kanavalla tiistaisin klo 20.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme